Congressos

Roses és una vila d'essència mediterrània i de marcada tradició turística i marinera. Roses está situada al nord de la Costa Brava, en una de les badies més belles del món, en un entorn natural únic, entre el Parc Natual del Cap de Creus i el Parc Natural del Aiguamolls de l’Empordà. Els seus orígens es remunten al segle IV aC, amb la fundació de la colònia grega de Rhode. Desde llavors, Roses ha estat un punt de trobada de civilitzacions que han deixat la seva petja en importants jaciments arqueològics i han configurat la identitat d’una ciutat moderna i culturalment activa. Roses disposa d'una important infraestructura en allotjaments, restaurants de renom, comerços i activitats lúdiques i esportives centrades en el gaudi de les aigües de la badia.

El Palau de Congressos de Roses és un espectacular edifici, que va merèixer el premi FAD 2003, equipat amb diversos espais polivalents per celebrar-hi congressos, convencions i reunions de treball.

Està situat al centre de la vila de Roses i ocupa un gran espai obert format per una plaça de 1.300 m2 i un aparcament amb una capacitat per a 100 vehicles.

PALAU DE CONGRESSOS I ESPAIS SINGULARS

PLANTA BAIXA

CAPACITAT Teatre Escola Banquet Còctel
Auditori 404  250 300 400 
Sala Principal 200 100 100 200
Sala Miralls 150 75 100 150
Auditori Sala Principal Sala dels Miralls
Es tracta de l'espai principal de l'edifici. Els seients estan situats en grada retràctil de manera que es poden suprimir, amb la qual cosa queda un espai diàfan de 383 m2 útils, on es pot celebrar qualsevol tipus d'acte. La seva capacitat màxima, en teatre, és de 410 persones, amb 6 es- pais per a cadires de rodes. L'escenari ocupa un espai de 185 m2. Espai de 168 m2 de forma rectangular que funciona com a vestíbul de l'auditori. És el lloc escollit majoritàriament per servir els coffee-breaks i és ideal per a conferències, rodes de premsa i còctels. Està separada de la Sala de Mi- ralls per una plataforma desmuntable de manera que es pot convertir en un espai de 282 m2 per a la celebració de qualsevol activitat. Té dos accessos a la primera planta de l'edifici. Espai de 114 m2 de forma rectangular. Rep llum natural a través d'una obertura elevada. S'hi accedeix a través de la Sala Principal, o bé des de l'exterior de l'edifici. Pot unir-se amb la Sala Principal i formar un únic espai de 282 m2 És ideal per a coffee-breaks i com a espai d'exposició de mostres.

PRMIERA PLANTA

CAPACITAT Teatre Escola Banquet Còctel
Sala de Vitralls 40 20 - 40
Sala Taller 70 35 - -
Sala de Vitralls Sala Taller
Espai de 85 m2 situat a la primera planta de la façana de l'edifici. Es caracteritza per la seva lluminositat. Tot un lateral és de vidre serigrafiat i hi entra llum directa de la plaça del davant de l'edifici. És ideal per a conferències, presentacions, rodes de premsa, exposicions i zona de coffee- breaks. Té accés des de la Sala Principal i des del pis superior de l'Auditori. Espai de 57 m2 situat estratègicament al primer pis de l'edifici, per damunt de la Sala Principal, la qual domina a través d'un ampli vidre. En congressos de gran aforament s'hi troba la secretaria tècnica, però també s'hi poden realitzar igualment seminaris, conferències, cursos...

SEGONA PLANTA

CAPACITAT Teatre Escola Banquet Còctel
Sala Superior 150 75 100 150
Sala Superior Sala de reunions
Espai de 98 m2 de forma rectangular amb una terrassa annexa àmplia i assolellada, que es dedica a coffee-breaks o a l'esbarjo. La sala té capacitat suficient per situar-hi la zona de control i coordinació del congrés, però també serveix per celebrar-hi conferències, cursos i reunions de treball. Aquesta planta disposa de 8 sales d'entre 18 i 30 m2 per a la celebració de reunions d'aforament reduït o de qualsevol altra activitat que s’organitzi: sala de premsa, internet...

ESPAIS SINGULARS


LA CIUTADELLA

CAPACITAT Teatre Escola Banquet Còctel
Pati d'armas 30.000 30.000 2.000 4.000
Església 200m2 150 150 100 150
Arsenal 150m2 100 100 60 100
Explanada Pou 1.500m2 600 500 400 800

La Ciutadella de Roses, una fortalesa del segle XVI construïda en un paratge que allotja les restes de les antigues ciutats grega, romana i medieval, ofereix amplis espais i racons recollits per celebrar tot tipus d’esdeveniments. L’atmosfera relaxant, les vistes i el marc monumental, així com les possibilitats culturals (museu, exposicions temporals, visites guiades, visites de nit, etc. ) fan del lloc un espai singular especial.

CASTELL DE LA TRINITAT

 

CAPACITAT Teatre Escola Banquet Còctel
Terrassa Principal 200m2 150 150 100 150

El Castell de la Trinitat és una fortificació construïda durant el regnat de Carles I, que recentment ha estat rehabilitada amb criteris contemporanis que mostren els seus volums originals i ressalten la potència de les estructures antigues. El castell s’alça a l’entrada del port de Roses i ofereix una terrassa privilegiada que domina tota la badia i l’Empordà.

EXPERIÈNCIES

Roses i el seu entorn ofereixen la possibilitat de realitzar múltiples activitats que completen
les sesions de treball i fan de l’estada una experiència memorable.

 

 • Navegar per les aigües cristal·lines de la badia i el Parc Natural del Cap de Creus
 • Batejar-se en el món submarí
 • Passejar en bicicleta
 • Recòrrer els camins de ronda
 • Sobrevolar la badia en avioneta
 • Saltar en paracaigudes o volar en el túnel del vent
 • Practicar el golf Relaxar-se en un spa
 • Assaborir la gastronomia local basada en el peix
 • Descobrir la cultura del vi en el Centre Enològic i Lúdic "Mas d'en Coll", o bé recórrer vinyes i cooperatives on degustar els millors vins de l'Empordà...
 • Seguir les petjades de la història des d'època neolítica en un únic recinte arqueològic.
 • Endinsar-se en el surrealisme de Dalí visitant el Museu, la seva Casa-Taller o bé pasejant pels delirants paisatges que el van inspirar.
 • Apreciar la bellesa de joies de l’arquitectura romànica O perquè no, gaudir de l’espectacle diari de la sortida de les barques de pesca i de la posta de sol junt a un mar en calma. 

...privilegis a l'abast de tothom.  

Comparteix