Les platges i cales

Roses ofereix una costa plena de contrastos, amb penya-segats i recollides cales d’aigües transparents, i unes platges de sorra fina, amb aigües d’un blau intens i poc profundes, ideals per a famílies i per a la pràctica d’esports nàutics. Les cales es troben incloses en el Parc Natural del Cap de Creus. Això fa que els visitants puguin gaudir d’unes cales naturals on la vegetació autòctona és present fins a tocar mar, amb paisatges salvatges i aigües transparents. Ideal per a la pràctica del submarinisme.

Per altra banda, el passeig marítim, les platges i les cales de Roses estan certificats amb un Sistema de Gestió Mediambiental, que garanteix el fet de poder disposar d’unes platges amb molt bona qualitat, tant pel que fa a les aigües de bany, com a la sorra i als serveis que s’ofereixen.

Les platges, cales i passeig marítim de Roses gaudeixen d'un certificat de qualitat mediambiental amb reconeixement internacional: EMAS (certificat europeu EMAS) i també ISO (certificat internacional ISO 14.001).

 

 Restriccions d'accés al Parc Natural de Cap de Creus 2022

Comparteix