Platja el Rastrell

Platja situada entre la vila i la urbanització residencial del Salatar. És la platja més àmplia de Roses, amb uns 800 metres de llargada, i una de les més concorregudes. És de sorra fina de color daurat i aigües poc profundes i transparents, ideal per a famílies i per a la pràctica d’esports nàutics. Contigua a ella trobem el Passeig Marítim, on hi ha restaurants i bars amb terrassa, botigues, etc.

Aquesta platja gaudeix del certificat en qualitat ambiental EMAS i ISO 14.001, juntament amb les altres platges urbanes i Passeig Marítim, des de l'any 2003.

CARACTERÍSTIQUES:

Platja oberta
Platja urbana
Sorra
Passeig Marítim contigu
Qualitat de les aigües: molt bona

DIMENSIONS:

Superfície: 36.000 m2
800 metres x 45 metres

SERVEIS:


Abalisament de la zona de bany - Salvament i socorrisme - Rentapeus - Papereres - Neteja de la sorra i de les aigües - Informació de l’estat i qualitat de les aigües - Accés persones amb mobilitat reduïda - Passarel·les - Cadires amfíbies - Lloguer de gandules i para-sols - Lloguer de patins - Zona de fàcil aparcament no vigilat
 

RESTA PROHIBIT:

Abocar i abandonar residus, tant a terra com a mar - Encendre foc -Acampar - Portar gossos - Fondejar als canals d’entrada i sortida d’embarcacions, patins i caiacs i a dins de les zones de bany.

Contacte