Ruta de les Tapes

II Ruta de les Tapes i el vi DO Empordà de Roses

Del 31 de març al 9 d’abril de 2017  

Demana la tapa de la campanya per 2,5€ (tapa + vi DO Empordà*). 

Per participar en el sorteig del premi és necessari omplir la butlleta amb 9 segells d’establiments diferents i votar la millor tapa. Fins al dia 9 d’abril de 2017 hi haurà temps d’introduir la butlleta en qualsevol urna dels establiments participants.

 

El sorteig es farà el dia 30 d’abril a les 12h a la plaça Catalunya de Roses dins la IVMostra del Vi DO Empordà Roses, en el marc dels actes del Festival Vívid. El premi serà:

  • Un àpat per a dues persones en el restaurant de la Ruta de les Tapes que esculli la persona guanyadora.
  • Un lot de vins DO Empordà cedit pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà.

 

El premi caduca transcorreguts 3 mesos (30 de juliol de 2017).

(*) Per a majors de 18 anys

ESTABLIMENTS PARTICIPANTS:

*Cada establiment manté el seu dia de descans setmanal habitual.
**L’horari indicat assegura la consumició de la tapa. Fora de l’horari està subjecte a la disponibilitat de l’establiment.

  • 1. ÀNCORA

    Tataki de tonyina amb aromes de ratafia
    Minitataki de tonyina vermella marinada amb soja, ratafia i envoltada de sèsam torrat a la planxa

    Av. de Rhodes, 62
    972 25 63 86 / 625 14 97 15
    info@ancoraroses.com
    De 12 h a 14 h – de 17 h a 23 h

  • 2. AL-ANDALUS

    “Delicia de manitas”
    Peu de porc sense os acompanyat de botifarra negra i salsa al pebre, tot per menjar d’una sola mossegada

    Av. de la Platja, 8
    972 15 14 59
    cerveceria.al-andalus@hotmail.com
    De 12 h a 15 h – de 19 h a 22 h

  • 3. ANTONIO

    Pinxo de tataki de tonyina
    Pinxo de tataki de tonyina 

    C. Figueres, 16
    972 25 49 88
    mohaelamrani@hotmail.com / www.barantonio.es
    De 10 h a 14 h – de 18 h a 21 h

  • 4. AVENIDA

    Bombetes
    Patates farcides picants

    Av. Jaume I, 28
    972 25 62 87
    manumarruecos@hotmail.com 
    De 12 h a 16 h – de 19:30 h a 21 h

  • 5. BIM’S BISTROT MEDITERRANI – HOTEL SPA TERRAZA

    Blini Bim’s
    Blini de carbassa amb musclos en escabetx i poma verda en osmosi

    Av. de Rhode, 34
    972 25 61 54
    info@hotelterraza.com
    De 18 h a 22 h

  • 6. BISTRO UNICORNIO

    Tapa: Unicornio Marino
    Carpaccio de tonyina muntat en una gamba

    Av. de la Gola de l’Estany, 5
    606 883 510 / 666 670 896
    De 18 h a 00 h

  • 7. BREVATGES

    Entreformatge de codony amb anous
    Entrepà de codony en què s’utilitza formatge aïrat en lloc de pa, acompanyat d'anous i amanit amb oli d’oliva (Argudell DO Empordà Masetplana) i sal gruixuda

    C. Girona, 10
    972 15 38 12 / 636 529 200
    xavi_74@outlook.com
    D'11:30 h a 14:30 h – de 19 h a 22 h

  • 8. CA LA SOGRA

    La Sogra Atòmica
    Minibomba amb xips de porros

    C. Puig-rom, 88
    972 15 09 56
    calasogra@hotmail.com
    D'11 h a 14 h – de 19 h a 21 h

  • 9. CA LA VALERIA

    Barqueta mallorquina
    Torrada amb sobrassada, formatge de cabra, melmelada de tomàquet, picada seca i reducció de vinagre de Pedro Jiménez

    C. Marià Benlliure, 9
    972 55 51 94
    enzocapoccia@hotmail.com
    De 12 h a 23 h

  • 10. CA LA MARGARITA

    Cruixent de pollastre amb salseta de Dijon
    Broqueta de pollastre cruixent amb salsa de crema de llet amb mostassa de Dijon i agredolç

    Pl. Sant Pere, 6
    972 15 38 31
    calamargarita2013@hotmail.com
    D'11:30 h a 13:30 h – de 19 h a 20:30 h

  • 11. CAN CAIRÓ

    L’última tapa
    Tapa dolça que consisteix en un pastís de mató acompanyat d’un pa de pessic d’ametlla perfumat amb taronja. Recepta del xef amb estrella Michelin Joan Viñas

    C. Sant Elm, 5
    972 25 45 15 / 699 079 171
    info@cancairo.com
    De 7:30 h a 20:30 h

  • 12. CAN CERVERA BY LA CROQUETA

    Cebiche peruà
    Cebiche amb llagostins i peix blanc amb sucs cítrics

    C. Mairó, 56
    972 15 12 50
    restaurantcancervera@gmail.com / lacroqueta.cat
    De 12 h a 14 h – de 17 h a 20:30 h (zona habilitada per a les tapes)

  • 13. CAN RAMONET

    Desconstrucció de l’escudella
    Gotet de caldo acompanyat de croqueta casolana i rodanxa de pilota amb mostassa a l’antiga

    C. Marià Benlliure, 51
    620 439 545/ 654 545 660
    ramonetelgat@gmail.com
    D'11 h a 15 h – de 19 h a 22:30 h

  • 14. CASA PACO

    La bomba de Casa Paco
    Combinació perfecta entre patata i carn, acabada amb un empanat cruixent, acompanyat d'espuma d’allioli de cítrics i salsa picant

    C. Olles, 8
    972 15 07 68
    acasapaco8@gmail.com
    De 12 h a 14 h – de 19 h a 21 h

  • 15. CI

    La Bomba
    Croqueta d’arròs a banda, mussolina d’all negre

    C. Pi i Sunyer, 36
    972 25 75 02
    www.restaurantelci.es
    De 16:30 h a 19:30 h

  • 16. CERDANYA

    Filet amb toppers
    Rodelles de filet de porc amb reducció de mòdena, ceba caramel·litzada i allioli de mel

    C. Joan Badosa, 20
    972 25 78 43
    jordipuigmal@yahoo.es
    De 10 h a 00 h

  • 17. EL BARZITO

    Pa fregit amb tomàquet i «caranxova»
    Pa fregit amb tomàquet i anxova

    C. Guilleries, 22 (Mas Mates)
    972 45 91 89
    javi.gallego.calvente@gmail.com
    De 10 a 15 h – de 18 h a 20 h

  • 18. EL MERCAT

    Mandonguilles amb calamars a l’estil de la Teresa
    Mandonguilles de porc i vedella amb calamars fets amb una salsa característica marca de la casa

    C. Doctor Ferran (Mercat Cobert)
    972 25 41 51
    jesusmontmar@hotmail.com
    Horari del Mercat Cobert

  • 19. EL POKE CORNER

    El “Pepitu” del Poke
    Minientrepà compost d'una base de melmelada de ceba, pebrot vermell laminat amb bistec i acabat amb un toc de mostassa. Acompanyat d'unes braves

    Av. de Rhode, 193
    972 25 60 91
    poketecrek2009@gmail.com
    De 12 h a 16 h – de 19 h a 23 h

  • 20. EL RACÓ

    Carpaccio Salat
    Crema de carbassa, espuma de castanya, croissant de pernil salat

    C. Joan Badosa, 22
    603 569 133
    hugues.lemasignier@gmail.com
    De 18 h a 23 h

  • 21. EL RACÓ DE LA LLEBRE

    Simfonia de colors
    Carpaccio de bacallà sobre torradeta amb guacamole i pebrot escalivat

    C. Av. Montserrat, 15
    972 15 32 04
    jmasoanglada@gmail.com
    De 12 h a 23 h

  • 22. ELS PESCADORS

    Tellines planxa amb salsa de la casa
    Tellines a la planxa amb salsa blanca de la casa, tocs avinagrats i un xic picants

    Moll Comercial, 29
    972 25 48 71 / 625 149 715
    elspescadors.res@gmail.com
    De 12 h a 19 h

  • 23. FALCONERA

    Socarrat
    Socarrat d’arròs a banda amb maionesa d’allioli i suc de gamba de Roses

    Av. Jaume I, 24
    972 25 64 45
    falconeraroses@gmail.com
    De 12 h a 13:30 h – de 19 h a 20:30 h

  • 24. GOZOS MUNDANOS

    Mar i muntanya de Gozos Mundanos
    Gratinat de patata, cansalada de Sòria i formatge amb pols de gamba de Roses

    C. Traginers, 10
    972 45 83 71
    info@gozosmundanos.com
    De 12 h a 14 h – de 19 h a 21 h

  • 25. JAMON EXPERIENCE ROSES

    Pernil amb la rosa de Roses
    Pernil de Jabugo amb formatge Tete de Moine, olives verdes amb rostes de pa amb oli d’oliva

    C. Sant Isidre, 9
    665 722 813 / 691 131 409
    adanor2011@icloud.com
    De 10:30 h a 14 h – de 17 h a 22 h

  • 26. JORDÀ VINS

    Pescadora
    Paté de tonyina, caldo de peix i filet d’anxova

    C. Plaça Catalunya, 8
    628 314 232
    jordavins@gmail.com
    De 9:30 h a 22 h

  • 27. L’ESCALAM

    Potes de calamar
    Potes de calamar amb salsa

    Av. de Rhode. 151 (cantonada Riera Ginjolers, 1)
    972 15 23 70
    www.escalam.es
    Des de les 11 h fins a l'hora de tancar

  • 28. L’ESGLÉSIA

    Paloma
    Ensalada russa casolana sobre una base de crosta

    C. de l’Església, 1
    658 101 606
    carlesfraile@hotmail.com
    De 12 h a 15 h – de 18 h a 22 h

  • 29. L’OLIVAR

    Milfulls l’Olivar
    Milfulls de foie amb poma al forn, ceba, formatge de cabra i codony

    Gran Via pau Casals, 247
    972 45 93 30
    De 9 h a 15:30 h – de 20 h a 22:30 h

  • 30. LA CASSOLA

    Mini cassola de peix
    Cua de rap, musclos, cloïsses i patata sobre una salsa de peix

    Av. de la Gola de l’Estany, 11
    687 302 333
    lacassoladeroses@hotmail.com
    De 12 h a 15 h – de 19 h a 21 h

  • 31. LA DELICIOSA

    Daus de galta de vedella sobre llit de patata amb la seva salsa
    Galtes sense os cuites a baixa temperatura amb vi negre i col·locades sobre llit de patata amb la seva salsa.

    Plaça de l’Església, 4
    972 25 67 54
    estermunells@gmail.com
    De 12:30 h a 15 h – de 16 h a 22:30 h

  • 32. LA TANTINA

    Mar i Terra
    Filet de vedella amb salsa foie, bacallà i gambes a l'aire de vi blanc, a sobre de pa de sèsam casolà

    C. Poeta Marquina, 11-13
    695617580
    jo_guta@yahoo.es
    De 13 h a 21 h

  • 33. LA TAPERIA ROSES

    Filet de porc amb formatge de cabra
    Filet de porc amb reducció de mel i formatge de cabra

    C. Sant Sebastià, 60-62
    972 11 64 80 – 627 062 836
    lataperia_roses@yahoo.es
    De 12 h a 16 h – de 19 h a 23 h

  • 34. LAS TRES PERLAS

    Pionono de tonyina
    Enrotllat de massa dolça farcida de maionesa, tonyina i anxova

    C. San Sebastià, 16
    617 653 233
    pepediazpepe@hotmail.com
    D'11 h a 13 h – de 18 h a 20 h

  • 35. LES PALMERES

    Xampixocat
    Barqueta de xampinyó farcit amb crema de xoriço i formatge cremós, damunt d’una capa cruixent de cacauets caramel·litzats

    Passeig marítim, 33
    972 25 52 94
    postmaster@resto-laspalmeras.com
    D'11:30 h a 16 h – de 19:30 h a 21:30 h

  • 36. MARCO POLLO

    Pollastre al curri amb llet de coco
    Pollastre al curri amb llet de coco, servida en cassola calenta

    C. del Pescadors, 28-30
    972 25 50 31
    marcmercier.cas@orange.fr
    De 10 h a 15 h – de 18 h a 20 h

  • 37. NIT I DIA

    El secret del nit i dia
    Secret ibèric a la graella amb ceba caramel·litzada, confitura de tomàquet i formatge de cabra

    Passeig Marítim, 28
    972 25 32 46 / 622 199 939
    oscargartin@hotmail.es
    De 12:30 h a 15 h – de 19 h a 22 h

  • 38. ONA ROSES

    Mandonguilla mar i muntanya
    Mandonguilla mar i muntanya

    Av. De Rhode, 66
    972 15 09 68
    www.onaroses.com / info@onaroses.com
    De 12 h a 15:45 h – de 20 h a 23 h

  • 39. PIKA PIKA BEACH

    Glopada de mar
    Musclo amb brot de soja i cruixent de ceba amb vinagreta de plàncton marí

    Av. Díaz Pacheco, 25 (Canyelles petites)
    659 592 841
    chavytakat@hotmail.com / http://pikapikabeach.wordpress.com
    De 12 h a 23 h

  • 40. PIZZERIA DI ROMA

    Cassoleta de Roses
    Minipizza de botifarra, pebrot vermell i ou

    C.Joan Badosa, 33
    972 25 71 21
    e.bertani@gmx.de
    De 12 h a 15 h – de 19 h a 23 h

  • 41. QUETEDIT

    Manyac
    Galtes de porc amb reducció de vi sobre una xip amb una mica de ceba caramel·litzada acompanyada de mostassa

    C. Pep Ventura, 23 baixos
    644 484 491
    quetedit@hotmail.com
    De 13 h a 15:30 h

  • 42. QUIM GELATS

    Calzonet
    Petita pizza tancada amb tonyina, tomata, mozzarella, ou, tàperes i pebrot

    Av. de Rhode, 223-225 - cantonada Jaume I
    698 416 326
    yarfoyayotaz@hotmail.fr
    De 12 h a 15 h – de 18 h a 21 h

  • 43. RAMBLA

    Tapa: Barqueta de granja
    Pa, ceba, patata, botifarró i ou

    C. Mairó, 94
    626 644 874
    cafeteriarambla@outlook.com
    De 12 h a 15 h – de 18 h a 22 h

  • 44. RIBERETA

    “Quesuco”
    Torradeta de melmelada de tomàquet de l'hort de l'Antonia amb formatge i fruits secs

    C. Sant Elm, 29
    615 017 540 / 972 25 53 82
    pilirbt@hotmail.es
    e 10 h a 13 h – des de les 15:30 h fins a l'hora de tancar

  • 45. ROC-FORT

    Musclos a la vinagreta
    Musclos oberts amb una picada de pebrot, ceba, tàperes i una vinagreta per sobre

    Rda. Miquel Oliva Prat, 4
    972 25 73 74
    reserver@roc-fort.cat / www.roc-fort.cat
    D'11 h a 22 h

  • 46. ROCAMAR

    Hamburguesa Mojito
    Torrada amb salsa de mojito i sobre la torrada, pebrot al forn i ou de guatlla. Acompanyat de bacó farcit de ceba caramel·litzada

    Sant Sebastià, 18
    649 862 696 – 676 212 184
    blancopazoscarmen@gmail.com
    De 12:30 h a 15:30 h – de 19:30 h a 22:00 h

  • 47. SAL I PEBRE

    Bacallà i va morir
    Base de patata amb bacallà i pebrot vermell i verd, tomàquets i cibulet

    Rda. Miquel Oliva Prat, 38
    872 98 52 21
    negtar@hotmail.com
    De 12 h a 15 h – de 20 h a 22 h

  • 48. SENTRIC

    Tosta Sentric
    Torrada de pa de pagès amb melmelada de gerds, filet a la planxa i ceba caramel·litzada amb tocs de crema de vinagre balsàmic

    Pl. Llevant, 3 baixos
    688 242 461
    jessica511@hotmail.es
    D'11 h a 15 h – de 18 h a 21 h

  • 49. SI US PLAU

    Sispop
    Base, patata, pop, pebre vermell

    Passeig Marítim, 1
    972 25 42 64
    cafe@siusplau.cat
    De 12 h a 16 h – de 18 h a 21:30 h

  • 50. TONY’S

    Mini burguer 4 delícies
    Minihamburguesa amb secret ibèric, cor de cheddar, ceba caramel·litzada en cruixent de pasta fil·lo

    Ctra. Mas Oliva, 30
    972 25 53 32
    administracion@tonysgroup.es / www.tonysgroup.es
    D'11 h a 13 h – de 17 h a 23 h

  • 51. TRAMONTI PLATJA

    La catalana
    Botifarra d’Osona amb mongetes de Santa Pau, una reducció de vi ranci i pa fet a casa nostra. Maridat amb vins del Celler Oliveda.

    Platja de la Perola, 64
    972 15 05 99 / 617 480 106
    tramonti.roses@gmail.com / marcurisabel19@gmail.com
    D'11 h a 13 h – de 16 h a 19 h

Comparteix