Ruta de les tapes i del vi DO Empordà

IV Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà

Del 29 de març al 7 d’abril de 2019

Demana la tapa de la campanya per 2,5 € (tapa + vi DO Empordà*). 

Per participar en el sorteig del premi és necessari omplir la butlleta amb 9 segells diferents. A cada establiment, li correspon un número de segell diferent.

Una vegada omplerta la butlleta, caldrà dipositar-la a qualsevol de les urnes que es trobaran als establiments que participen en la campanya. Hi haurà temps fins al dia 7 d’abril de 2019.

El sorteig se celebrarà el diumenge 28 d’abril de 2019 a la plaça de Catalunya de Roses, en la VI Mostra del Vi DO Empordà Roses, dins el marc del Festival Vívid. 

Premis:

  • 1r: Talonari nominal per gaudir de totes les tapes del 2020 gratuïtament + Lot de vins cedit pel Consell Regulador de la DO Empordà + Visita al trull de l’Oli de Pau i al Celler Empordàlia, amb tast i degustació de 3 tapes (per a dues persones)
  • 2n: Talonari nominal per gaudir de totes les tapes del 2020 gratuïtament + Esmorzar entre vinyes, visita al Celler La Vinyeta i tast de vins i oli (per a dues persones)
  • 3r premi: Talonari nominal per gaudir de totes les tapes del 2020 gratuïtament + Visita a les Bodegues Trobat, amb tast i degustació (per a dues persones)
  • 3r premi: Talonari nominal per gaudir de totes les tapes del 2020 gratuïtament + Visita a la Cooperativa Agrícola de Garriguella, amb tast de vins (per a dues persones)
  • 3r premi: Talonari nominal per gaudir de totes les tapes del 2020 gratuïtament + Visita al Celler Pere Guardiola, amb tast de vins (per a dues persones) 

(*) Per a majors de 18 anys. En lloc de vi, també es pot demanar aigua.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

  • 1. 1935 HOTEL & APARTAMENTS

    El mar i la muntanya amb cacau del 35

    Medalló de pollastre de corral amb gambetes de Roses i reducció de cacau agredolç

    Vi Sàtirs d’Arché Pagès

     

    Av. Salatà, 16 / Tel: 972 459 960

    Horari servei tapa: de 18 a 22 h (dilluns tancat)

  • 2. AL-ANDALUS

    Llardons de tonyina

    Tonyina adobada amb mantega, alls i orenga sobre torrada de vidre

    Vi Dinarells de la Cooperativa de Garriguella

     

    Av. de la Platja, 8 / Tel: 665 584 678

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h

  • 3. ASIA

    Gyozas

    Crestes farcides de carn i verdura, o només de verdura

    Vi Boca petita d’Alregi Productors

     

    Ronda Miquel Oliva Prat, 4 – 6 / Tel: 972 151 610

    Horari servei tapa: de 12.30 a 16 h i de 19.30 a 23 h (tancat dimarts)

     

  • 4. AVENIDA

    Salmorejo «Mar i muntanya»

    El clàssic salmorejo de la nostra xef amb un toc de gules amb allada

    Vi Calonia de Vins Estela

     

    Av. Jaume I, 28 / Tel: 648 029 356

    Horari servei tapa: d’11.30 a 13 h i de 19 a 23 h(dimarts tarda i dimecres tancat)

     

  • 5. BAR ANGEL

    Callos a la madrileña

    Callos al estilo madrileño con coca de Folgueroles

    Vino: Vinya verdera d’Empordàlia

    C/ Puig Rom, 14 / Tel: 603 532 296

    Horario: 17 -21 h (cerrado domingo)

  • 6. BAR ANTONIO

    Seitons adobats

    Seitons adobats sobre llit de tomata i ceba amb vinagreta de llima

    Vi Món perdut del Celler Oliveda

     

    C/ Figueres / Tel: 972 254 988

    Horari servei tapa: d’11 a 14 h i de 19 a 21 h (tancat dimecres)

  • 7. BAR MONACO

    Col farcida amb arròs, carn picada, carrota, ceba i salsa especial de la casa

    Vi Punyetero de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C/ Trinitat, 40 / Tel: 603 139 686

    Horari servei tapa: de 12 a 20 h

  • 8. BAR MORTADELO

    Orella de porc amb salsa picant

    Orella de porc amb tomates i vi blanc, tot reduït amb salsa picant

     

    Vi Vinya Verdera d’Empordàlia

    C/ Toledo, 24 / Tel: 972 459 591

    Horari servei tapa: de 10 a 23 h (tancat diumenge i dimarts)

     

     

  • 9. BAR MUNDIAL

    Cargols a la catalana amb salsa

    Cargols amb salsa de tomata confitada amb ceba, alls, pernil, pebrot, xoriç, cansalada, pebrot picant en pols i vi blanc

    Vi Vinya Verdera d’Empordàlia

    C/ Jaume I, 13 / Tel: 972 255 844

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h i de 18 a 21 h (tancat diumenge)

  • 10. BAR PLAZA

    Dumplings

    Cistellets de pasta de la casa farcits de carn i verdura saltades a la planxa amb salsa especial

    Vi Boca petita d’Alregi Productors

     

    Pl. Catalunya, 5 / Tel: 685 530 388

    Horari servei tapa: de 10.30 a 21 h

  • 11. BAR SENTRIC

    Timbal Doña Morcilla

    Botifarró de Salamanca amb formatge de cabra i pinya acompanyat de la salsa especial del Sentric

    Vi Calònia de Vins Estela

     

    Pl. Llevant, 3 / Tel: 688 242 461

    Horari servei tapa: d’11 a 15 h i de 18 a 21.30 h

  • 12. BAR STOP

    Tres sensacions

    Timbal de tres capes: una base de crema de patates; al damunt, una crema de bolets i, per sobre, una reducció de sofregit amb carn i salsa «Pepe», amb punts de melmelada de pebrot

    Vi Bufar i fer ampolles d’Empordàlia

     

    C/ Dr. Ferran, 76 / Tel: 685 031 387

    Horari servei tapa: d’11 a 15 h i de 18 a 23 h

  • 13. BITÀKORA

    Tàrtar de tonyina fumada

    Tàrtar de tonyina fumada, sobre crema de marisc i mousse de burrata, amb rovell de guatlla curat i microbrots de rave picat i llima

    Vi Rigau Ros del Grup Oliveda

     

    Port esportiu / Tel: 972 458 050

    Horari servei tapa: de 12.30 a 15 h i de 19.30 a 22 h (tancat diumenge nit i dilluns)

  • 14. BODEGA EL TÍPIC

    Carpaccio de sardines fresques

    Filets de sardines fresques amb llimona, oli d’oliva i flor de sal, amb rodelles de pebrot vermell i verd

    Vi Veremat de Cooperativa de Garriguella

     

    C/ Sant Sebastià, 73 / Tel: 604 182 153

    Horari servei tapa: d’11 a 14 h i de 18 a 21 h (tancat dimecres)

  • 15. BODEGA LA GALLEGA DE ROSES

    Pulpo a feira amb cachelos

    Broqueta de pop a la gallega amb trossos de patataamanit amb pebre vermell de La Vera i oli d’oliva de Pau

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    C/ Trinitat, 101 / Tel: 617 412 691

    Horari servei tapa:de 12.30 a 14 h i de 19.30 a 20.30 h (tancat dilluns)

  • 16. BREVATGES

    Xupa-xups de formatge amb melmelada de tomàquet

    Xupa-xups de formatges (cremós i manxec), amb festucs i herbes de Provença, arrebossats amb ametlles i acompanyat de melmelada de tomàquet

    Vi Oriol dels Aspres del Celler dels Aspres

     

    C/ Girona, 10 / Tel: 972 153 812

    Horari servei tapa: d’11.30 a 14 h i de 17.30 a 21.30 h

  • 17. CAFÉ DIEM

    Diem vegan brownie

    Brownie de xocolata vegà amb salsa de xocolata amb un toc d’Earl Grey

    Garnatxa Sinols d’Empordàlia

     

    C/ Gola de l’Estany, 2 / Tel: 695 917 181

    Horari servei tapa: de 9 a 12.30 h i de 14.30 a 18 h (tancat dimecres)

  • 18. CAFETERIA LA QUANA

    Sabors de colors

    Tapa crudivegana, que intercala rodanxes de remolatxa i/o carbassó, farcides de crema d’alvocat i paté de pastanagues i remolatxa, coronada amb crema d’anacards i menta

    Vi Petit Suneus d’AV Bodegues

     

    Av. Riera de la Cuana, 8 / Tel: 972 154 045

    Horari servei tapa: d’11 a 20 h

  • 19. CA LA MARGARITA

    Mini hamburguesa de calçots amb romesco i pa de vidre

    Vi Clos Primat del Grup Oliveda

     

    Pl. Sant Pere, 6 / Tel: 972 153 831

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h i de 19 a 22 h

  • 20. CA LA SOGRA

    Una de carxofa!

    Cor de carxofa confitada amb ou de guatlla i encenalls de pernil ibèric

    Vi Petonàs de Tastingvino

     

    C/ Puig Rom, 88 / Tel: 972 150 956

    Horari servei tapa: de 12 a 15 h i de 18 a 21 h (tancat diumenge nit i dilluns)

  • 21. CA LA VALERIA

    Gnocchi della nonna Maria

    Nyoquis casolans multicolors amb espàrrecs i gambes, encenalls de parmesà i un toc de gingebre

    Vi des de 1931 del Celler Cooperatiu d’Espolla

     

    C/ Marià Benlliure, 9 / Tel: 972 255 194

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 23 h

  • 22. CAL NEGRE

    Records de Suquet

    Cremós de patata amb peix i salsa de suquet

    Vi Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C/ Dr. Barraquer, 50 / Tel: 972 153 334

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14 h i de 20 a 22 h

  • 23. CAN CAIRÓ

    L’any del xuixo o el xuixo de l’any

    Us proposem un xuixo farcit amb crema de ratafia del celler Mas Llunes i acompanyat amb una reducció gelificada de ratafia

    Vi Muscat Sec, d’Arché Pagès

     

    C/ Sant Elm, 5 / Tel: 972 254 515

    Horari servei tapa: de 8 a 20 h

  • 24. CAN CERVERA

    Simfonia de boletus amb pulled de vedella

    Crema de bolets i vedella de l’Empordà esmollada cuita a baixa temperatura

    Vi Sàtirs d’Arché Pagès

     

    C/ Mairó, 56 / Tel: 972 151 250

    Horari servei tapa: d’11.30 a 13.30 h i de 19.30 a 21 h (tancat diumenge vespre i dilluns)

  • 25. CI

    El Piquillo

    Pebrot del piquillo farcit de ventresca de tonyina, amb verdures i salsa de nata, i amb mel amb núvol de fideus xinesos

    Vi Sàtirs d’Arché Pagès

     

    C/ Pi i Sunyer, 36 / Tel: 972 25 75 02

    Horari servei tapa: de 16 a 19 h (tancat dilluns i dimarts)

  • 26. CROAK'S BISTRO BAR

    Niu de Jabugo

    Croqueta de pernil amb base de patata palla amb encenalls de pernil i salsa de rocafort

    Vi Jardins de Vins i Caves Perelada

     

    Pl. Sant Pere, 5 / Tel: 972 965 776

    Horari servei tapa: d’11.30 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h

  • 27. DORI DORI

    Orange carrot cake

    Pastís de carrota artesanal, fet amb productes locals, amb salsa de taronja fresca

    Vi Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Riera Ginjolers, 59 / Tel: 609 254 005

    Horari servei tapa: de 9 a 19.30 h

  • 28. EL CERDANYA

    Caneló d’albergínia amb ricotta

    Llit de tomata amb caneló d’albergínia, farcit de matói alfàbrega

    Vi Xerrameca de Cellers Perelló

     

    C/ Joan Badosa, 25 / Tel: 972 459 197

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 23 h (tancat dilluns)

  • 29. EL DOLMEN

    El trinxat

    Remenat d’ou i patata amb xampinyons i botifarra negra

    Vi Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Pl. de l’Església, 13 / Tel: 699 386 848

    Horari servei tapa: d’11 a 15 h i de 18 a 20.30 h

     

  • 30. EL MERCAT

    Milfulles

    Barqueta de vedella, albergínia, tomata i formatge de cabra amb un toc suau de crema de gerds

    Vi Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C/ Dr. Arruga (Mercat Municipal)

    Horari servei tapa: de 9.30 a 21.30 h (tancat diumenges des de les 14.30 h)

  • 31. EL MIRADOR DE L'ALMADRAVA

    Salmorejo amb ceviche de gambeta

    Salmorejo amb ceviche de gambetes, mango i alvocat, amb AOVE de Pau

    Vi Rigau Ros del Grup Oliveda

     

    C/ Rembrandt, 17 / Tel: 972 256 476

    Horari servei tapa: de 12.30 a 15.30 h

  • 32. EL NAUTIL

    Estofat

    Estofat amb patates fregides tallades a mà i maionesa (plat típic belga)

    Vi Clos Primat del Grup Oliveda

     

    Av. de la Bocana, 21 (Sta. Margarita) / Tel: 972 151 518

    Horari servei tapa: de 20 a 22 h (dilluns tancat)

     

  • 33. EL PABELLÓN FRANCÉS

    Pastís de maduixa

    Pasta flora de vainilla amb crema pastissera i maduixa

    Garnatxa de l’Empordà Ambre de Mas Llunes

     

    Pl. de la Pau / Tel: 682 587 202

    Horari servei tapa: de 8 a 20 h

  • 34. EL POKE CORNER BAR

    El poke

    Mig panet sense molla amb bacó, frankfurt i ceba amb parmesà

    Vi Clos Primat del Grup Oliveda

     

    Av. de Rhode, 193 / Tel: 972 256 091

    Horari servei tapa: d’ 11 a 16 i de 18 a 23 h

  • 35. EL RACÓ DE LA BRASA - NO PARTICIPA

    Xampinyó amb tapa

    Xampinyó farcit de bacó i ceba amb ou de guatlla

    Vi Bufar i fer ampolles d’Empordàlia

     

    C/ Dr. Hermenegildo Arruga, 26 / Tel: 610 203 182

    Horari servei tapa: de 12 a 22 h (tancat dimecres)

  • 36. EL RACÓ DE LA LLEBRE

    Anem de pícnic

    Sandvitx de llom amb vi blanc, crema de rocafort i salsa tàrtara, acompanyat de xips de iuca

    Vi Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Av. Montserrat, 15 / Tel: 972 153 204

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h

  • 37. EL RANCHO

    La nostra flor

    Pebrot vermell farcit de pernil, patata i ou al forn amb toc de maionesa i mostassa de Dijon

    Vi Bufar i fer ampolles d’Empordàlia

     

    C/ Cala Fonda, 1-5 / Tel: 609 759 703

    Horari servei tapa: de 19 a 21h i de 22.30 a 00.30 h (tancat dimarts i dimecres)

  • 38. EL REBOST DE L'EMPORDÀ

    Tempura de calçots amb salsa romesco

    Vi Cigonyes de Vins i Caves Perelada

     

    Av. de la Platja, 28 / Tel: 618 612 291

    Horari servei tapa: de 12 a 14.30 h i de 19 a 22.30 h

  • 39. EL REY DE LA PAMPA

    Fusió de mar i muntanya

    Carn picada de boví i porc, sèpia, avellanes, canyella, sofregit i bolets

    Vi Boca petita, d’Alregi Productors

     

    Av. de la Platja, 8-14 / 972 254 841

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 22.30 h (dijous tancat)

  • 40. EL SANTA

    Tacos Valeria

    Tacos de xili amb carn de vedella francesa

    Vi Espiadimonis del Celler Trobat

     

    C/ Cala Llarga, 2 / Tel: 603 534 486

    Horari servei tapa: de 12 a 14.30 h i de 19 a 22 h (tancat dg. tarda i dilluns)

  • 41. ELS PESCADORS

    Mandonguilles de la mama amb bolets

                         Mandonguilles de carn de vedella i porc ibèric amb salsa, bolets, patata i pèsols

    Vi Veremat del Celler Espelt

     

    Moll comercial, 29 (davant la llotja de peix) / Tel: 972 254 871

    (icona rellotge): d’11 a 18 h (tancat diumenge)

  • 42. EL TRULL

    Tàrtar de tonyina i alvocat

    Tàrtar de tonyina i alvocat amb perfum de llima, sèsam torrat i cruixent de blat de moro

    Vi Xerrameca de Cellers Perelló

     

    C/ Sant Sebastià, 12 / Tel: 972 256 261

    Horari servei tapa: de 19 a 22 h (tancat dilluns i dimarts)

  • 43. FALCONERA

    Arròs marí del Falconera

    Arròs melós de calamars amb xulla marina i maionesa d’algues

    Vi Boca Petitad’Alregi Productors

     

    Av. Jaume I, 45 / Tel: 972 256 445

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 h i de 19 a 20.30 h (tancat dilluns)

     

  • 44. GOZOS MUNDANOS

    Paella de patata trufada, ceps, rovell d’ou, foie i salsa de rostit

    Paella de patata trufada amb ceps confitats, rovell d’ou, foie i salsa de rostit de carn

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    C/ Traginers, 10 / Tel: 972 458 371

    Horari servei tapa: de 12 a 14 h i de 18.30 a 20.30 h (tancat dilluns i dimarts)

  • 45. HOTEL MARINA

    Vitellum spartanus

    Rovell d’ou amb crema de boletsi trufa negra, servit amb essència de caviar de tòfona, i acompanyat de torradetes casolanes

    Vi Cercium del Celler Mas Llunes

     

    Av. Rhode, 81-83 / Tel: 972 256 278

    Horari servei tapa: 11.30 a 13 h de 18 a 21.30 h

  • 46. IMPACTO

    Filet ibèric amb Pedro Ximénez

    Filet ibèric amb reducció de Pedro Ximénez, fideus de porro, cirerols confitats i patates palla

    Vi Amat Criança de Bodegas Trobat

     

    C/ Marià Benlliure, 49-51 / Tel: 972 154 297

    Horari servei tapa: d’11 a 23 h

  • 47. IRIS

    Trilogia de gustos

    Trilogia de gustos amb bacallà, crocant de polenta negra i melmelada de tomata

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    Passeig Marítim, 33-37 / Tel: 695 169 350

    Horari servei tapa: de 18 a 20 h (tancat dimecres)

  • 48. JAMÓN 100%

    Colesterol 100%

    Assortiment d’ibèrics amb un tros de pa tacat d’oli d’oliva

    Vi Calonia de Vins Estela

     

    C/ Sant Isidre, 8 / Tel: 665 722 813

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h

  • 49. LA BODEGA

    Bacallà estil Bodega

    Bacallà, tomata, pebrot, ceba i alls

    Vi Espiadimonis de Bodegas Trobat

     

    C/ Ponent, 11 (edifici 600) / Tel: 650 096 362

    Horari servei tapes: de 12 a 14 h i de 18.30 a 21 h (tancat dimarts)

  • 50. LA BOLA

    Bomba del bosc farcida

    Xampinyons farcits de puré de patata i rocafort

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    C/ Roca Llarga, 15 / Tel: 608 540 559

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14.30 h i de 19 a 21.30 h (tancat dimecres)

  • 51. LA CALA

    Timbal mariner

    Remenat mariner amb cruixent de pa d’oliva

    Vi Petonàs de Tastingvino

     

    C/ Sant Sebastià, 61 / Tel: 972 256 171

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14.30 h i de 19.30 a 22 h (tancat dijous)

  • 52. LA CASA DE LA MOULE

    Gust de casa

    Surimi, maionesa, llimona i torrada

    Vi Espiadimonis de Celler Trobat

     

    C/ Joan Badosa, 51 / Tel: 698 422 303

    Horari servei tapa: d’11.30 a 15 h i de 18 a 21 h

  • 53. LA DELICIOSA

    Broqueta de pollastre Satay

    Broqueta de pollastre a la planxa marinat amb salsa Satay

    Vi Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    Pl. de l’Església, 4 / Tel: 610 438 819

    Horari servei tapa: de 12 a 14.30 h i de 18 a 23 h (tancat dilluns i dimarts)

  • 54. LA ESTANCIA

    Empanada de formatge i ceba caramel·litzada

    Empanada farcida de formatge mozzarella, formatge provolone i ceba caramel·litzada, acompanyada amb una salsa d’alvocat i coriandre

    Vi Jardins de Vins i Caves Perelada

     

    C/ Sant Sebastià, 50 – Palmerola, 12 / Tel: 972 903 197

    Horari servei tapa: de 13 a 15.30 h i de 19 a 00 h

  • 55. LA LOCANDA

    Sorrisi de figues amb salsa suau de formatge de cabra

    Pasta farcida de figues amb salsa de formatge de cabra i pernil salat

    Vi Floresta criança del Celler Pere Guardiola

     

    Passeig Marítim, 29 / Tel: 607 779 078

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 23.30 h

  • 56. L'ÀNCORA

    Mar i muntanya de canana i botifarra negra

    Canana farcida de botifarra negra ibèrica i salseta de crancs

    Vi Marrec del Grup Oliveda

     

    Av. de Rhode, 62 / Tel: 972 256 386

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14 h i de 18.30 a 23 h (tancat dimecres)

  • 57. LAS 3 CARAVELAS

    Cruixent de confit de porc ibèric amb foie-gras

    Rotlle de fulla de blat farcida de carn de porc ibèric confitat amb oli d’oliva, foie-gras i farigola

    Vi Petit Suneus d’AV Bodeguers

     

    C/ Trinitat, 74 / Tel: 604 301 094

    Horari servei tapa: de 19 a 21h (tancat dimarts i dimecres)

  • 58. LAS PALMERAS

    AT 1-2-3

    Tataki de tonyina amb crosta de sèsam, crema de Dijon, germinats de mostassa i ceba fregida

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    Passeig Marítim, 33 / Tel: 972 255 294

    Horari servei tapa: de 12.30 a 15.45 h i de 19.30 a 21.15 h

  • 59. LAS TRES PERLAS

    Botifarra a la pomarola

    Barqueta composta de rodelles de botifarra i salsa a la pomarola (pebrot tricolor, ceba, tomata, vi blanc i espècies)

    Vi Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    C/ Sant Sebastià, 16 / Tel: 617 652 233

    Horari servei tapa: de 12 a 14 h i de 19 a 22 h (tancat dimarts)

  • 60. LA TAPERIA

    Pop

    Pop amb crema de patates i reducció d’all i oli

    Vi Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C/ Sant Sebastià, 62 / Tel: 627 062 836

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 23 h (dimecres tancat)

  • 61. LION'S

    La gringa

    Antull originari de Mèxic fet de truita de farina de blat, formatge gratinat, carn de bistec i trossos petits de xoriç, acompanyat del tradicional pico de gallo i de carrotes en escabetx

    Vi Boca Petita del Grup Oliveda

     

    Av. de Rhode, 113 / Tel: 972 153 011

    Horari servei tapa: de 12 a 15 h i de 19 a 22.30 h

  • 62. L'OLIVAR

    Ou cabrejat a l’estil L’Olivar

    Base de patates en tiretes, estil espagueti i fregides, amb ou i pernil gran reserva

    Vi Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    Gran Via de Pau Casals, 247 / Tel: 972 459 330

    Horari servei tapa: d’11 a 15.30 h i de 19.30 a 23 h (dilluns tancat)

  • 63. MARTELO BISTRÓ

    Empanada criolla de carn

    Massa fregida farcida de carn típica de Sud-amèrica

    Vi Sàtirs del Celler Arché Pagès

     

    C/ Ramón i Cajal, 21 / Tel: 972 111 257

    Horari servei tapa: de 13.30 a 15.30 h i de 19.15 a 20.30 h (tancat dg. nit i dilluns)

  • 64. NIT I DIA

    El porquet del «nit i dia»

    Pa de brioix farcit de carn de porc macerat durant un dia i cuinat a baixa temperatura sobre patates a lo pobre amb salsa

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    Passeig Marítim, 29 / Tel: 972 253 246

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14 h i de 19 a 21.30 h

  • 65. ONA BEACH BAR

    Còctel de vi amb guacamole de Pura Vida

    Vi Tramuntanart, de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    Av. de Rhode, 66

    Horari servei tapa: de 20 a 23 h (tancat dilluns)

  • 66. ORXATERIA GELATERIA EL FAR

    Gelat El Far amb crumble ametllat i gelatina de garnatxa DO Empordà

    Bola de gelat variat del Far amb cobertura de crumble de galeta ametllada i gelatina de garnatxa

    Garnatxa Torre de Capmany de Cellers Pere Guardiola

     

    C/ Mairó, 54 / Tel: 639 339 439

    Horari servei tapa: de 14 a 21 h (tancat dimecres)

  • 67. PAYÁ BURGUER Y TAPAS

    Calçot net, vine’m a veure

    Calçot amb crema de romesco de carrota i confit de papada amb puré de xampinyons

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    C/ Cosconilles, 4 / Tel: 651 716 255

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 23 h

  • 68. PIZZERIA DI ROMA

    La roca del mar

    Pizza negra amb salsa de tomàquet, calamars, musclos, llagostins, all i julivert

    Vi Boca Petita d’Alregi productors

     

    C/ Joan Badosa, 33 / Tel: 972 257 121

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14.30 i de 19 a 22.30 (tancat dimarts)

  • 69. PLAZZA

    Coulant de vedella amb explosió de formatge

    Pilota de picada de vedella farcida amb formatge sobre un llit de salsa de ceps i ceba caramel·litzada

    Vi Espiadimonis de Bodegas Trobat

     

    C/ del Doctor Jaume Ferran, 13 / Tel: 972 150 844

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 h i de 19 a 21.30 h (dilluns tancat)

  • 70. PUNT DE TROBADA

    Grillat de pebrot vermell, tonyina i olives

    Torrada amb pebrot vermell al forn, tomàquets de Sant Pere Pescador, tonyina amb oli d’oliva i olives de l’Empordà (amb guarnició de canonges i pebre vermell de Roses)

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    Pl. de Josep Tarradellas, 26

    Horari servei tapa: de 8 a 15 h i de 17 a 00 h (tancat diumenge)

     

  • 71. PUNTO 21

    Cromesquis de brie trufat

    Barqueta de brie farcida amb tòfona negra, culis de ruca, codony i xip de boniato

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    C/ Aragó 21 / Tel: 972 902 659

    Horari servei tapa: de 12 a 15 h i de 18 a 21.30 h

  • 72. QUIM GELATS

    Panini sourpraise

    Panini de dos gustos: pollastre, formatge i salses

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    Av. de Rhode, 229 / Tel: 616 331 399

    Horari servei tapa: de 9 a 21 h

  • 73. RIBERETA

    Mandonguilles del Riber

    Mandonguilles de carn mixta amb salsa elaborada

    Vi Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    C/ Sant Elm, 29 / Tel: 972 255 382

    Horari servei tapa: de 10 a 14 h i de 16 a 00 h (tancat dimecres)

  • 74. ROC-FORT

    Pebrot del piquillo farcit de botifarra de perol

    Llesca de pa amb pebrot del piquillo farcit de botifarra de perol i aromatitzat amb un oli d’oliva, farigola i bitxo

    Vi Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    C/ Ronda Miquel Oliva Prat, 4 / Tel: 972 257 374

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h i de 18 a 20 h (tancat dilluns nit)

  • 75. ROSES III

    Cruixent de formatge i mango

    Pasta brick fregida amb formatge i coulis de mango

    Vi Boca Petita d’Alregi Productors

     

    C/ Punta de la Figuera, 1 / Tel: 639 585 931

    Horari servei tapa: de 12 a 13 h i de 18 a 20.30 h (tancat dimecres)

  • 76. SALMARINA

    Sarandonga, un arroz con bacalao

    Homenatge i versió actualitzada de l’arroz con bacalao que cantava Antonio González, «El Pescailla» Cuchíbiri... Cuchibiri!

    Vi Calonia de Vins Estela

     

    C/ Aragó, 11 / Tel: 972 255 774

    Horari servei tapa: d’11 a 13.30 h i de 19 a 21 h (tancat dilluns)

  • 77. SANT PAU (JAUME I)

    Broqueta mediterrània

    Broqueta de pastisset de suprema de torró i melmelada de maduixa acabat amb gelatina ataronjada i fet amb una base de pa de pessic, combinat amb maduixes banyades amb xocolata negra

    Vi Mo orígens del Grup Oliveda

     

    C/ Cap Norfeu, cantonada amb Jaume I / Tel: 972 150 180

    Hora servei tapa: de 12 a 22 h

  • 78. SI US PLAU

    Bacasup

    Bacallà amb oli de palau i allioli d’alls negres

    Vi Cigonyes de Vins i Caves Perelada

     

    Passeig Marítim, 1 / Tel: 972 254 264

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 18 a 21.30 h (tancat dimarts)

  • 79. SPAGHETTERIA LA COSA NOSTRA

    Involtini de Sicília

    Rotlle d’albergínia fregida farcit amb espaguetia, tomàquet i alfàbrega, i gratinat amb mató salat de Sicília

    Vi Calonia vintage de Vins Estela

     

    Av. Jaume I, 4 / Tel: 972 970 212

    Horari servei tapa: de 12.30 a 13.30 h i de 19.30 a 20.30 h (tancat dimarts)

  • 80. THE NEWPORT GASTROBAR

    Arancini de bolets i parmesà

    Risotto de bolets, parmesà i mozzarella arrebossada amb panko, amb salsa de bolets i cruixent de pernil salat

    Vi Clos Primat del Grup Oliveda

     

    Av. de la Platja, 41 / Tel: 635 799 879

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14.30 h i de 18 a 22 h (tancat dimarts)

  • 81. TOTO'S

    Parmentier de vedella

    Vedella de l’Empordà guisada a baixa temperatura amb exquisit Parmentier de patata monalisa nova

    Vi Boca Petita d’Alregi

     

    C/ Espronceda, 1 / Tel: 640 263 392

    Horari servei tapa: de 12 a 14 h i de 19 a 22 h (tancat dilluns tarda)

  • 82. TRAMPONTI PLATJA

    Llepa't els dits

    Mandonguilla amb calamar i crema de pèsols

    Vi Rigau Ros del Grup Oliveda

     

    Platja de la Perola / Tel: 972 150 599

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h i de 16 a 19 h (tancat dimarts)

  • 83. VERMUT

    Xoriçoa la pomarola

    Xoriço crioll amb salsa de tomata a la pomarola i puré de patates

    Vi Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C/ Dr. Alexandre Fleming / Tel: 616 916 563 (dijous)

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h (tancat dijous)

Comparteix