Ruta de les Tapes i del vi DO Empordà

III Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà

Del 6 al 15 d’abril de 2018  

Demana la tapa de la campanya per 2,5€ (tapa + vi DO Empordà*). 

Per participar en el sorteig del premi és necessari omplir la butlleta amb 9 segells d’establiments diferents i votar la millor tapa. Fins el dia 15 d’abril de 2018 hi haurà temps d’introduir la butlleta en qualsevol urna dels establiments participants i entrareu en el sorteig d'un àpat per a dues persones i d'un lot de vi DO Empordà.

 

El sorteig es farà el dia 29 d’abril a la plaça Catalunya de Roses dins la Mostra del Vi DO Empordà Roses, en el marc dels actes del Festival Vívid. El premi serà:

  • Un àpat per a dues persones en el restaurant de la Ruta de les Tapes que esculli la persona guanyadora.
  • Un lot de vins DO Empordà cedit pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà.

 

El premi caduca transcorreguts 3 mesos (29 de juliol de 2018).

(*) Per a majors de 18 anys

 

ESTABLIMENTS PARTICIPANTS:

*Cada establiment manté el seu dia de descans setmanal habitual.
**L’horari indicat assegura la consumició de la tapa. Fora de l’horari està subjecte a la disponibilitat de l’establiment.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

  • 1. 1935 HOTEL & APARTAMENTS

    Coca de l’hort amb formatge de cabra

    Coca de carbassó amb tomates de l’hort i espurnes de formatge de cabra amb pesto de ruca i ametlles

    Maragda blanc de Mas Llunes

     

    Av. del Salatà, 16

    972459960/ info@hotel1935.com

    Horari servei tapa: de 18 a 22 h

    Tancat el dilluns

  • 2. AL-ANDALUS

    Migas de l’àvia

    Pa amb oli, alls, xoriç, pebrot, ou i rostes

    Besos de Tastingvino

     

    Av. de la Platja, 8

    615027397/ ortizgroup94@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h

    Tancat el dimecres

  • 3. ALOHA

    Cargols tradicionals

    Cargols amb daus de cansalada i costella de porc ibèric

    Sinols jove d’Empordàlia

     

    Av. de Rhode, 129

    626132007/ invercohen@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 00 h

    Tancat dilluns tot el dia i dimarts al matí

  • 4. ASIA

    Tagoyaki

    Verdura farcida de pop

    Boca petita d’Alregi Productors

     

    Rda. Miquel Oliva Prat, 4-6

    671118094/ 812755418@qq.com

    Horari servei tapa: de 16 a 19 h

    Obert cada dia

     

  • 5. AVENIDA

    Brandada de bacallà amb allada

    Brandada de bacallà amb allada

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    Av. Jaume I, 28

    972256287/ manumarruecos@hotmail.com

    Horari servei tapa: d’11.30 a 13.30 h i de 19 a 21 h

    Tancat el dimecres

  • 6. BAR ANTONIO

    Pop a la gallega

    Pop a la gallega

    Tramuntanart de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C. Figueres, 16

    972254988/ 632183508/ mohaelamrani@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 10 a 14 h i de 18 a 22 h

    Tancat el dimecres

  • 7. BAR PLAZA

    Ou farcit de marisc amb formatge de cabra

    Pa, ou, marisc i formatge de cabra

    3 finques de Vins i Caves Perelada

     

    Pl. Catalunya, 5

    685530388/ chunlingye@hotmail.com

    Horari servei tapa: d’11.30 a 21 h

    Obert cada dia

  • 8. BAR SENTRIC

    Torrada especial Sentric

    Torrada amb un toc de salsa especial Sentric: llom, pernil, ou de guatlla, ceba cruixent i pebrot del piquillo

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    Pl. Llevant, 3

    688242461/ 679778145/ jessica511@hotmail.es

    Horari servei tapa: d’11 a 15 h i de 18.30 a 21.30 h

    Obert cada dia 

     

     

  • 9. BREVATGES

    Cruixent de rocafort amb pera i avellanes

    Torrades amb compota de pera, rocafort, avellanes i balsàmic de Mòdena

    Oriol blanc dels Aspres de Vinyes dels Aspres

     

    C. Girona, 10

    636529200/ 972153812/ xavi_74@outlook.com

    Horari servei tapa: d’11 a 14.30 h i de 17.30 a 22 h

    Obert cada dia

  • 10. CA LA MARGARITA

    Pintxo de truita catalanoespanyola

    Barqueta de truita de patates i ceba amb botifarra negra i allioli

    Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    Pl. Sant Pere, 6

    972153831

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 hi de 19 a 22 h

    Tancat el dilluns

  • 11. CA LA SOGRA

    Fins als pebrots de la sogra

    Pebrot del piquillo farcit de carn

    Petonets de Tastingvino

     

    C. Puig Rom, 88

    972150956/ calasogra@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 h i de 19 a 20.30 h

    Tancat el diumenge a la tarda i el dilluns

  • 12. CA LA VALERIA

    Caneló amb velouté

    Caneló de crep farcit de bacallà i samfaina amb salsa velouté

    Formatge parmesà sobre crema de pebrot vermell

    Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    C. Marià Benlliure, 9

    972255194/ 660878178

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 19 a 23 h

    Obert cada dia

  • 13. CAFE DIEM

    Pollastre korma

    Curri hindú de pollastre suau

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    C. Gola de l’Estany, 2

    695917181/ sp1bradshaw@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h

    Tancat el dimecres

  • 14. CAFETERIA LA QUANA

    Fusió d'en Quimet i la Demètria

    Maridatge de mar i muntanya amb sípia, mandonguilles i tap de torrada amb salsa rouille

    Mo Orígens del Grup Oliveda

     

    Av. Riera la Cuana, 8

    972154045/ 609566218/ cafeterialaquana@hotmail.com

    Horari servei tapa: d’11 a 20 h

    Obert cada dia

  • 15. CAL CASTANYER

    Coac-coac

    Torrada defoie-gras semicuit caramel·litzat amb mango i reducció d’Oporto i mango

    Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    C. Miquel Oliva Prat, 42

    972253759

    Horari servei tapa: de 19 a 23 h

    Obert cada dia

  • 16. CAL NEGRE

    Risotto de ceps amb llagostí

    Risotto de ceps amb llagostí

    Lledoner rosat del Celler Espelt

     

    C. Dr. Barraquer, 50

    972153334/ cal_negre@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14.30 h i de 20 a 22 h

    Tancat el dilluns

  • 17. CAN CAIRÓ

    Records d’infant

    Remixdel pa amb oli i sal, el pa amb vi i sucre i el pa amb xocolata. Aquí trobareu una trufa de xocolata del 70% de cacau amb escames de sal rosada de l'Himàlaia, sobre un pa artesà lleugerament torrat i untat amb oli de les oliveres de cal reverend.

    Garnatxa del Celler d’en Guilla

     

    C. Sant Elm, 5

    972 254515/ 699079171

    Horari servei tapa: de 8 a 21 h

    Obert cada dia

  • 18. CAN CERVERA

    Bao amb porc d’Avinyó

    Panet cuit al vapor amb cansalada cuita a baixa temperatura amb salsa romesco

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    C. Mairó, 56

    972151250/ restaurantcancervera@gmail.com

    Horari servei tapa: 12 a 13.30 h i 19 a 20.30 h (zona habilitada per a les tapes)

    Tancat dimecres a la tarda i tot dijous

  • 19. CAN RAMONET

    Donald Trump Sandvitx

    Entrepà de costelles de porc i salsa barbacoa, inspirat en la mítica ruta 66

    Sinols d’Empordàlia

     

    C. Marià Benlliure, 51

    620439545/ ramonelgat@gmail.com

    Horari servei tapa: d’11 a 15.30 h i de 19 a 23 h

    Tancat el dilluns

  • 20. CI

    Delícia de bacallà skrei amb mel

    Bunyol de bacallà noruec, lacat amb all i mel, amb confitura de pebrots i espàrrecs amb un toc de llima

    Maragda del Celler Mas Llunes

     

    C. Pi i Sunyer, 36

    972257502/ www.restaurantelci.es

    Horari servei tapa: de 16 a 19 h

    Tancat el dimarts

  • 21. CROAK'S BISTRÓ BAR

    Sèpia amb pèsols

    Sèpia amb pèsols

    Jardins de Vins i Caves Perelada

     

    Pl. Sant Pere, 5

    972965776/ admin@croaks.eu

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h, de 15.30 a 20.30 h i de 22.30 a 00 h

    Obert cada dia

  • 22. DORI DORI

    Brownie artesà de l’àvia

    Suculent pastís de xocolata 100% artesà amb un toc de fruites vermelles. Un dels dolços típics americans fusionat amb moscatell típic de l’Empordà

    Moscatell de l’Empordà Covest de Peralada Comercial

     

    Riera Ginjolers, 59

    609254025/ doridoriroses1@gmail.com

    Horari servei tapa: de 8 a 19.45 h

    Obert cada dia

  • 23. EL DOLMEN

    Sabors i colors

    Llagostí amb remenat d’alls i gambetes, amanit amb oli i julivert

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Pl. Església, 13

    699386848/ jose.antovillar@gmail.com

    Horari servei tapa: de 9 a 15 h i de 17 a 21 h

    Tancat el dimarts

  • 24. EL MERCAT

    Pepito de vedella

    El de tota la vida, però a la nostra manera, amb allioli suau i acompanyat de xips naturals

    Dos besos de Tastingvino

     

    C. Doctor Arruga, s/n (Mercat Municipal)

    972254151/ jesusmontmar@hotmail.com

    Horari servei de tapa: horari del Mercat Cobert

    Obert cada dia

  • 25. EL POKE CORNER

    El Poke fa botifarra

    Botifarra dolça amb una mousse d’alls tendres i allioli amb pa amb tomàquet

    Clos primat del Grup Oliveda

     

    Av. de Rhode, 193

    972256091/ poketecrek2009@gmail.com

    Horari servei de tapa: d’11 a 16 h i de 18 h fins a l’hora de tancar

    Obert cada dia

  • 26. EL RACÓ

    Quenelle de lluç amb salsa de gambes

    Quenelle és una espècie de pastís de peix

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    C. Joan Badosa, 22

    972458200/ 603569133/ sifreco@gmail.com

    Horari servei de tapa: de 12 a 14.30 h i de 19 a 22.30 h

    Tancat el dimarts

  • 27. EL RACÓ DE LA LLEBRE

    Típic i tòpic

    Típic còctel de gambes amb alvocat i mango, amb flocs de salmó fumat amb aroma de taronja i coco, i acompanyat de nachos casolans

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Av. Montserrat, 15

    972153204/ jmasoanglada@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h

    Obert cada dia

  • 28. EL RANCHO

    Cullera d’aromes de brasa

    Cullera de pasta fil·lo sobre sorra de pa, entrecot de vaca amb escuma de patata al forn i crema d’espàrrecs a la brasa

    Clos Primat negre del Grup Oliveda

     

    Cala fonda, 1-5

    629344894/ elranxo2004@yahoo.es

    Horari servei tapa: de 19 a 02 h

    Obert cada dia

  • 29. EL REBOST DEL EMPORDÀ

    Patata farcida a l’estil del rebost

    Patata al forn farcida de botifarra de perol, bacó fumat, cebollí, formatge i salsa de calçots a la menta

    Cigonyes de Vins i Caves Perelada

     

    Av. de la Platja, 28

    618612291/ luismoraes7@hotmail.com

    Horari servei tapa: d’11 a 15 h i de 18 a 23 h

    Obert cada dia

  • 30. EL SANTA

    Hamburguesa Sofia

    Pa petit rodó amb hamburguesa 100% de vedella francesa, amb salsa burguer especial, formatge Reblochon, ceba fregida i tomàquet

    Espiadimonis de Bodegas Trobat

     

    C. Cala Llarga, 2 (31-32-33)

    603534486/ elsantarestaurant@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 00 h

    Tancat el dilluns

  • 31. EL TRULL

    Cebiche clàssic amb tocs cítrics i llet de tigre

    Cebiche de peix elaborat a l’estil peruà amb aromes mediterranis i clàssica llet de tigre

    Xerrameca de Cellers Perelló

     

    C. Sant Sebastià, 12

    972256261/ trullderoses@gmail.com

    Horari servei tapa: de 19 a 22 h

    Obert cada dia

  • 32. ELS PESCADORS

    Daus d’emperador

    Daus d’emperador a la planxa amb picada, sobre patata pochada a lo pobre

    Veremat del Celler Espelt

     

    Moll comercial número, 29

    972254871/ elspescadors.res@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 h i de 19 a 20.30 h

    Tancat el diumenge

  • 33. FALCONERA

    Crumble d’arròs falconera

    Base de crema de carbassa amb llagostí a la planxa i crumble d’arròs mariner

    Boca petita d’Alregi Productors

     

    Av. Jaume I, 24

    972256445/ falconeraroses@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 h i de 19 a 20.30 h

    Tancat el dilluns

  • 34. FRANKFURT CERDANYA

    La nostra brava

    Base de patata amb un sofregit picant de pebrot, ceba, tomata, bacó i ou de guatlla

    (La nostra tapa no conté ni gluten, ni lactosa ni fruita seca).

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    C. Joan Badosa, 20

    972257843

    Horari servei tapa: de 12 a 23 h

    Tancat el dilluns

  • 35. GOZOS MUNDANOS

    Risotto cremós de ceps, espàrrecs verds i tòfona

    Risotto cremós de ceps i espàrrecs verds frescos amb cruixent de Parmesano Reggiano i oli de tòfona blanca del Piemont

    Boca petita d’Alregi Productors

     

    C. Traginers, 10

    618768458/ adelina.parada@gozosmundanos.com

    Horari servei tapa: de 12 a 14 h i de 19 a 21 h

    Tancat dilluns i dimarts

  • 36. HOTEL SPA TERRAZA

    Brioix de mar i muntanya

    Sardina marinada amb llit de brioix, pebrots del piquillo caramel·litzats i bombó esfèric líquid de formatge de cabra lleugerament fumat

    Oriol dels aspres de Vinya dels Aspres

     

    Av. Rhode, 34

    972256154/ info@hotelterraza.com

    Horari servei tapa: de 18 a 22 h

    Obert cada dia

  • 37. JAMÓN 100%

    Treu-te la borratxera

    Xoriç de Jabugo a l'infern, amb un toc de pa

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    C. Sant Isidre, 8

    665722813/ 691131409/ adanor2011@icloud.com

    Horari servei tapa: de 12 a 15.30 h i de 18.30 a 22 h

    Tancat el dilluns

  • 38. LA CALA

    Essència del suquet de Roses

    Salsa elaborada amb peix de la badia de Roses i amb patates de l’hort

    Petonets de Tastingvino

     

    C. Sant Sebastià, 61

    972256171/ info@lacalaroses.com

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14 i de 19.30 a 22 h

    Tancat el dijous

  • 39. LA CASSOLA

    Delícia catalanoargentina

    Sobre una llesca de pa, escalivada i carn de vedella amb condiments argentins

    Vinya Verdera, d’Empordàlia

     

    Av. Gola de l’Estany, 11

    972151482/ lacassoladeroses@hotmail.com

    Horari servei de tapa: de 12 a 15 h i de 19 a 21 h

    Tancat el dimecres

  • 40. LA DELICIOSA

    Guabao de cansalada

    Panet al vapor taiwanès farcit de cansalada especiada cuita a baixa temperatura

    Sinols jove d’Empordàlia

     

    Pl. Església, 4

    972256754/ ladeliciosaroses@gmail.com

    Horari servei tapa: de 19 a 22.30 h

    Tancat el dilluns i el dimarts

  • 41. LA ESTANCIA ROSES

    Empanada de carn

    Una fina massa de pa brisa farcida de carn

    Jardins de Vins i Caves Perelada

     

    C/ Sant Sebastià, 50 – C/ Palmerola, 12

    972903197

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 18.30 a 23 h

    Obert cada dia

  • 42. LA LOCANDA SARDINA

    Fiocco di pera

    Pasta farcida de pera i formatge amb salsa de nous amb un cruixent de parmesà DOP

    Floresta negre criança 2014 de Pere Guardiola

     

    Passeig Marítim, 29

    872222222/ lalocanda2008@live.com

    Horari servei tapa: de 13 a 14.30 h i de 19 a 23 h

    Obert cada dia

  • 43. LA SIESTA BEACH BAR

    Tapa la Siesta

    Torrada amb amanida de tonyina i pinxo mixt

    Clos primat del Grup Oliveda

     

    Passeig Marítim, 95

    697941095/ beachbarlasiesta@yahoo.com

    Horari servei tapa: d’11.30 a 22 h

    Obert cada dia

     

  • 44. L'ÀNCORA

    Fua de mar

    Rap, alga wakame i salsa ponzu

    Maragda de Mas Llunes

     

    Av. Rhode, 62

    972256386/ info@ancoraroses.com

    Horari servei tapa: de 12 a 13.30 h i de 19 a 20.30 h

    Tancat el dimecres

  • 45. LA TAPERIA

    Filet de porc amb crema de pernil

    Filet de porc amb crema de pernil ibèric

    Dinarells, de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C. Sant Sebastià, 62

    627062836

    Horari servei tapa: de 12 a 15.30 h i de 19 a 23 h

    Tancat el dimarts

  • 46. LAS PALMERAS

    Cat.puccinode les palmeres

    Crema de bolets amb bacó cruixent, nata muntada amb infusió de bacó i xips de ceba

    Món perdut del Grup Oliveda

     

    Passeig Marítim, 23

    972255294/ postmaster@rest-laspalmeras.com

    Horari servei tapa: de 12.30 a 16 h i de 19.30 a 21.30 h

    Obert cada dia

  • 47. LION'S

    Mexitaco

    Taco mexicà amb tortilla de blat de moro, farcit de fajitas de pollastre, acompanyat de guacamole i salsa fresca Pico de gallo

    Boca petitad’Alregi Productors

     

    Av. Rhode, 113

    638675631/ cafeteria.lions.roses@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 18 a 22 h

    Obert cada dia

  • 48. L'OLIVAR

    Filetet de cansalada a l’antiga amb ajoatado

    Cansalada adobada amb salsa

    Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    Gran Via de Pau Casals, 247

    972459230/ 663992481/ aguililla300@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 9 a 15.30 h i de 20 a 23 h

    Tancat el dilluns

  • 49. MARCO POLLO

    Verrine amb salmó fumat casolà

    Verrine amb kiwi, salmó fumat casolà i crema batuda

    Vinya Orlina del Celler Cooperatiu d’Espolla

     

    C. Pescador, 28-30

    972255031/ marcmercier.cas@orange.fr

    Horari servei tapa: d’11 a 20 h

    Tancat el dimarts

  • 50. MAS BECH

    El timbal d’en Bech

    Filet de vedella sobre llit de poma i salsa de foie

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Ctra. de Roses a Vilajuïga, km 2

    972199912/ 690762550/ info@masbech.com

    Horari servei tapa: de 19.30 a 22.30 h

    Tancat el dilluns

  • 51. MUNDIAL 82

    Pota i tripa amb cigrons i xoriç

    Un plat cuinat de la casa amb pota i tripa, cigrons i xoriç amb salsa

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Av. Jaume I, 13

    972255844/ estherbazan82@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 21 h

    Tancat el diumenge

  • 52. NIT I DIA

    Roll mediterrani

    Un rotlle de pernil salat amb arròs, formatge, dàtils i nous, acompanyat de salmorejo

    Clos primat del Grup Oliveda

     

    Passeig Marítim, 26

    972253246/ 622199939

    Horari servei tapa: de 12.30 a 14.30 h i de 19.30 a 21.30 h

    Obert cada dia

  • 53. ONA ROSES

    Sabors de mar

    Brandada de bacallà, amb textures de mar i guarnició Fantasia

    Dinarells de la Cooperativa agrícola de Garriguella

     

    Av. Rhode. 66

    972159968/ info@onaroses.com

    Horari servei tapa: d’11.30 a 13 h i de 19 a 20 h

    Tancat el dilluns

  • 54. PAYÁ BURGER & TAPAS

    Entraña a la criolla

    Entraña a la criolla amb pa de coca i allioli de remolatxa

    Ulls negres del Grup Oliveda

     

    C. Cosconilles, 4

    972091475

    Horari servei tapa: d’11.30h a 15 h i de 19h a 23h

    Obert cada dia

  • 55. PIKA PIKA BEACH

    Verde que te quiero verde

    Fideuda amb escuma d’allioli de plàncton marí

    Besos de Tastingvino

     

    Av. Díaz Pacheco, 25

    659592841/ chavytakat@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 20 a 23 h

    Tancat el dimarts

  • 56. PIZZERIA DI ROMA

    Dolça temptació amb calçots

    Pizza petita amb crema, pera, calçots, camembert i nabius agres

    Boca petita d’Alregi Productors

     

    C. Joan Badosa, 33

    692394621/ e.bertani@gmx.de

    Horari servei tapa: de 12 a 14.30 h i de 19 a 22.30 h

    Tancat el dimarts

  • 57. PUNTO 21

    Retrobament de sabors entre Catalunya i França

    Tempura de pebrots, cor de formatge fresc amb tonyina, escuma de xoriç i un toc de pebrot vermell

    Boca petita d’Alregi Productors

     

    C. Aragó, 21

    972902659/ 0672244364/ restaurant.punto21@gmail.com

    Horari servei tapa: de 18 a 21 h

    Tancat el dimarts

  • 58. QUETEDIT

    Aromes i sabors

    Farcellets de bacó amb espècies, mel i xurros amb romaní

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    C. Pep Ventura, 23

    644484491/ quetedit@hotmail.com

    Horari servei tapa: de 12.30 a 16 h

    Obert cada dia

  • 59. QUIM GELATS

    Barqueta pizza roulette

    Minipizza en un tronc amb pernil dolç, formatge, tomàquet i reducció de salsa pesto

    Boca petita d’Alregi Productors

     

    C. Jaume I, 1

    616331399/ cuarzo58@hotmail.com

    Horari servei tapa: d’11 a 21 h

    Tancat el dimecres

  • 60. RAMBLA

    Farcellet mar i muntanya

    Escalivada amb un toc de mar envoltat d’una massa fina de patata

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    C. Mairó, 94

    626644874/ cafeteriarambla@otlook.com

    Horari servei tapa: de 12.15 a 15 h i de 18 a 22 h

    Tancat el diumenge

  • 61. RIBERETA

    Hamburguesa Ribereta

    Hamburguesa de carn picada de pollastre i espinacs amb un ou de guatlla i maionesa

    Des de 1931 del Celler Cooperatiu Espolla

     

    C. Sant Elm, 29

    972255382/ info@zeasinot.com

    Horari servei tapa: de 10 a 13 h i de 15.30 h fins a l’hora de tancar

    Obert cada dia

  • 62. ROCFORT

    Seitons amb vinagreta

    Dos pinxos de seitons, pebrot escalivat, cogombret i oliva, negat amb una salsa vinagreta

    Vinya Verdera d’Empordàlia

     

    Rda. Miquel Oliva prat, 4

    972 25 73 74/ reserves@roc-fort.com

    Horari servei tapa: d’11 a 14 h i de 15.30 a 22 h

    Tancat dilluns a la nit

  • 63. SALMARINA

    Sèpia amb mandonguilles i hummus de pèsols

    La nostra reinterpretació del tradicional guisat de sèpia amb mandonguilles

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    C. Aragó, 11

    972255774/ info@salmarinaroses.com

    Horari servei tapa: d’11 h a 13.30 h i de 19 h a 21 h

    Tancat el dilluns

  • 64. SANT PAU (JAUME I)

    Sacher 3 sentits

    Un pastís de Sacher especial, fruit d’una combinació de sabors (turró, xocolata i un bany de xocolata caramel·litzada), sobre una base de pa de pessic

    Garnatxa d’Empordà (100% Garnatxa) del Grup Oliveda

     

    C. Cap Norfeu (cantonada amb Jaume I)

    972150180/ pafi@pafi.es

    Horari servei tapa: de 14 h a 21 h

    Obert cada dia

  • 65. SI TAPAS

    Daus de formatge amb tomàquet picant

    Dau de formatge arrebossat amb una confitura de tomàquet

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    Av. Rhode, 199

    972150093/ info@sitapaslounge.com

    Horari servei tapa: de 12 a 23.30 h

    Tancat el dimecres

  • 66. SI US PLAU

    Medibarc

    Pa, seitó, anelles de calamar arrebossat i aire mediterrani

    Cigonyes de Vins i Caves Perelada

     

    Passeig Marítim, 1

    972254264/ cafe@siusplau.cat

    Horari servei tapa: de 12 a 16 h i de 18 a 21.30 h

    Tancat el dimarts

  • 67. SOULFUL CAFE

    Hummus soul

    Hummus amb pebrot i xistorra caramel·litzada

    Sinols criança d’Empordàlia

     

    Av. Platja, 70-72

    606883510/ 666670896/ rafaelgarcia1967ortiz@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12 a 17 h i de 19 a 00 h

    Tancat el dimecres

  • 68. SPAGHETTERIA LA COSA NOSTRA

    Minitimballo

    Mezze penne amb salsa bolonyesa, mozzarella, pernil i salsa beixamel

    Calònia de Vins Estela - Garriguella

     

    Av. Jaume I, 4

    972970212/ spaghetteriafabri@gmail.com

    Horari servei tapa: de 12.30 a 13.30 h i de 19.30 a 20.30 h

    Tancat el dimarts

  • 69. TONY'S ROSES

    Delícia ibèrica

    Coca de flequer amb confitura de tomàquet, ceba i ibèric confitat amb oli de pesto

    Serrasagué del Celler Marià Pagès

     

    Ctra. Mas Oliva, 130

    972 10 21 67/ info@tonysgroup.es

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h i de 18 a 23 h

    Tancat dilluns i dimarts a la tarda

  • 70. TRAMONTI PLATJA

    Trepitja fort

    Trinxat amb peus i cansalada

    Rigau Ros del Celler Oliveda

     

    Platja de la Perola, s/n

    972150599/ mercurisabel19@gmail.com

    Horari servei tapa: d’11 a 13 h i de 16 a 19 h

    Tancat el dimarts

     

  • 71. VERMUT

    Esferificació de vermut

    Gelatina de vermut farcida d’oliva i escopinyes amb una base de formatge fresc acompanyat de xips

    Dinarells de la Cooperativa Agrícola de Garriguella

     

    C. Dr. Alexandre Fleming, 10

    616916563/ 972253526

    Horari servei tapa: de 8 a 23 h

    Tancat el dijous i el diumenge a la tarda

Comparteix