V MOSTRA DEL VI DO EMPORDÀ

 

Roses acull la V Mostra del Vi DO Empordà i la segona gimcana Vi-Kids

En el marc del Festival Vívid, i com a membre de la Ruta del Vi DO Empordà , Roses acull per cinquena vegada la Mostra del Vi DO Empordà.

Diumenge 29 d’abril, de 17h a 21h, a la plaça de Catalunya, diversos cellers de l’Empordà ens oferiran els seus productes.

La Mostra permet tastar, en un sol espai, diferentss productes enològics elaborats per cellers de renom de les nostres comarques. Com a principal punt receptor de turisme de l’Alt Empordà, a Roses treballem constantment en la promoció dels productes del territori entre la població local, els visitants i, especialment, en els establiments de restauració que són els principals promotors dels productes de proximitat. El sector vinícola empordanès està assolint en general un qualitat àmpliament reconeguda que volem posar en valor.

Per segon any, durant la Mostra del Vi, les famílies podran passar també una bona estona participant a la Gimcana Vi-Kids. S’hauran de superar diverses proves de destresa i artístiques: equilibri, punteria, cucanya, pintura al vi... relacionades amb el món del vi. També pels més petits, fins a 5 anys, proposem un taller d’artesania a la zona Vi-Baby.

Durant la Mostra del Vi es durà a terme el sorteig d’un àpat per a dues persones entre els participants de la Ruta de les Tapes que hagin entregat la butlleta per votar a la millor tapa de l’edició 2018. El resultat de la votació es farà públic el mateix dia.

La Mostra del Vi DO Empordà de Roses i el festival Vívid tenen com a objectiu donar a conèixer els productes del territori i contribuir a la creixent interacció entre turisme i enologia.

Comparteix