Suquet de Peix

 

DEL 18 AL 27 D'OCTUBRE, VENIU A TASTAR EL SUQUET DE PEIX DE ROSES!

Els restaurants adherits a la campanya "Suquet de Peix de Roses" presenten diverses formes de cuinar aquest plat de pescadors tan saborós. Tradicionalment els pescadors de Roses cuinaven "Suquet de Peix". Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps aquesta recepta s'ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis.

El caràcter mediterrani de Roses es fa palès també en els productes de la terra, com el vi. 
A Roses comença la Ruta del Vi DO Empordà. Aquest camí constitueix el primer eix vinícola de l'Empordà. Una ruta de referència imprescindible per descobrir i conèixer cellers, paisatges i vins de la DO que ressegueix la zona amb més densitat de vinyar i cellers elaboradors visitables i amb activitat de tast de vins.

  • BITÁKORA
    BITÁKORA

     

    BITÁKORA

     Per compartir:

    Carpaccio de gambes de Roses amb AOVE de l'Empordà i sal volcànica

    Pop a la gallega amb puré de patates i oli de carbó

    Anxoves de l’Escala amb coca de vidre amb tomata

    **

    Suquet de rap 

    **

    Postres

    **

    Vi DO Empordà:

    Joana, del celler Rigau Ros

    Aigua i cafè

    55€ 

    Telèfon: 972 45 80 50

     

  • CA LA VALERIA
    CA LA VALERIA

     

    CA LA VALERIA

     

    Tapa de gambes,

    acompanyada amb sangria o cava

    **

    Suquet de peix

    **

    Tiramisú

    Flam casolà

    **

    Vi DO Empordà:

    Pnissars, del Celler Cooperatiu d' Espolla

    Preu: 24 €

    Telèfon: 972 25 51 94

     

     

  • CALTRE

    CALTRE

     

    Vermut negre artesà,

    amb musclos de roca en escabetx i fruits vermells

    Mar i muntanya de rogers i tords,

    sobre llit d'alga wakame i hoishin

    **

    Interpretació del suquet d'escórpora i espardenyes

    del xef Marc Descloux

    **

    Pastisseria de tardor

    Descobrim l'avellana

    **

    Vi DO Empordà:

    Marbre Blanc, del celler Empordàlia

    Aigua i cafè

    45 € (amb reserva prèvia)

    Tel: 681 13 97 77

     

  • EL MIRADOR DE L'ALMADRABA
    EL MIRADOR DE L'ALMADRABA

     

    EL MIRADOR DE L'ALMADRAVA

     

    Entrants a compartir:

    Cloïsses a la planxa

    Anxoves de l'Escala amb coca de vidre amb tomata

    Calamars a l'andalusa

    **

    Suquet de lluç de palangre

    **

    Postres

    **

    Vi DO Empordà:

    Garoina, del celler Rigau Ros

    Aigua i cafè

    50€ 

    Telèfon: 972 25 64 76

     

  • EL TRULL

    EL TRULL

    Per triar:

    Torrada amb brie, pebrot del piquillo i gotes de mel

    Tàrtar de tonyina amb alvocat al perfum de coriandre

    Calamars a la romana amb salsa tàrtara

    ******

    Suquet de peix amb patates i gambes

    a l'estil dels pescadors de Roses

    ******

    Crema catalana

    Sopa de iogurt amb fruits vermells

    Mousse de xocolata

    Vi DO Empordà:

    Xerrameca del celler Perelló

    Preu: 29€

    Tel: 972 25 62 61

  • FALCONERA
    FALCONERA

     

    FALCONERA

     

    Entrants per compartir:

    Crema calenta de moniato i llagostins

    Croquetes de cua de bou amb maionesa de ceps

    Carpaccio de tonyina amb mozzarela de búfala i oli de coriandre

    Cloïsses al Xerès

    **

    Suquet de peix de roca amb allioli negat

    **

    Braç de gitano farcit de nata amb coulis de fruits vermells

    o

    Brownie de xocolata negra amb crema anglesa

    **

    Vins del Celler d'en Guilla

    Blanc Magenc

    Rosat Vinya del Metge

    Negre El Guillat

     

    Aigües i cafè o infusions

    36 €

    Amb reserva prèvia

    Tel: 972 25 64 45

     

  • FLOR DE LIS

    FLOR DE LIS

     

    Aperitiu de la casa

    **

    Coca de mar

    **

    Suquet "peix de roca"

    **

    Océano

    **

    Vi DO Empordà:

    Babalà-Simpàtic, del celler d'Espolla 2018

    carinyena blanca i Muscat d'Alexandria

     

    40 € 

    Tel: 872 26 56 57

     

  • L'ÀNCORA
    L'ÀNCORA

    L'ÀNCORA

     

    Pica pica per a compartir de primer:

    El nostre Foie de mar:

    Fetge de rap amb alga wakame i vinagreta de cítrics

    Musclos a la planxa

    Musclos de roca amb picadeta d'all i julivert

    Croquetes de marisc de la casa

    **

    Suquet de peix,

    fet a base de peix del dia, patata, gamba i clova

    **

    Recuit amb gerds i maduixes

    **

    Vi DO Empordà
    Maragda del celler Mas Llunes

     

    Preu: 35€ (mínim dues persones)

    Tel: 972 25 63 86

  • LA CALA
    LA CALA

     

    LA CALA

     

     Fritura de peixet del Port de Roses

    **

    Suquet de peix

    **

    Pastís de la casa

    **

    Vi DO Empordà:

    Petonàs blanc

    Petonets negre

     

    Aigua i cafè

     

    Preu: 35€ (mínim dues persones)

    Telèfon: 972 25 61 71

     

  • NORAT DIA
    NORAT DIA

     

    NORAT DIA

     

    Els entrants del Terraza

    **

    Suquet rap i gambes

    **

    La nostra tarta de poma amb gelat

    **

    Vi DO Empordà

    Celler Espelt

     

    Preu: 58€

    Tel: 972 25 61 54

     

     

     

  • PIKA PIKA BEACH
    PIKA PIKA BEACH

    PIKA PIKA BEACH 

     

    Cloïsses amb vi blanc

    **

    Suquet de peix amb rap, gambes, sèpia i lluç

    **

    Sorbet de llimona

    **

    Vi DO Empordà:

    365 Ecològic, de bodega Eskeldiam

    Aigua

    Preu: 42 €

    Telèfon: 972 25 45 55

     

  • PUNTO 21

     

    PUNTO 21

    Caneló d'albergínia, 

    marinada al "gravad lax" de salmó 

    **

    Suquet de peix de la Mama

    **

    Crumble de pera Williams caramel·litzat amb canyella

    **

    Vi DO Empordà:

    Boca Grossa, blanc, rosat o negre

     

    Preu: 43€

    Tel.: 972 90 26 59

     

  • ROC FORT
    ROC FORT

     

    ROCFORT

     

    Amanida de marisc (salpicón)

    **

    Suquet de peix

    **

    Postres de la casa

    **

    Vi DO Empordà

    celler Empordàlia

    Aigua

    54 € (es pot compartir entre dos)

     

  • ROM

    ROM

     

    Anxova amb Amontillado i pa d'algues

    Bunyols de bacallà, crema de pinyons i mel de pi

    Per escollir:

    Salpicó de marisc

    o

    Caneló rostit, carpaccio d'escamarlans, beixamel i ametlles

    **

    Suquet de peix de Llotja del dia

    **

    La Comtessa del Rom

    **

    Vi DO Empordà:

    Blanc: Oriol, del celler Vinyes dels Aspres

    Negre: Coma de Vaixell, del celler Hugas de Batlle

    Aigua i cafès

    40 € 

    Tel: 972 15 11 94

     

  • SANTA LLÚCIA
    SANTA LLÚCIA

     

    SANTA LLÚCIA

     

    Pica-pica

    **

    Amanida Santa Llúcia

    Plat de clova

    **

    Suquet de peix de Roses

    **

    Catalanet

    **

    Vi DO Empordà:

    Cigonyes, del celler Perelada

    Aigua

    45 €

    (amb reserva prèvia-consultar horaris))

    Tel: 972 25 51 05

     

  • TRAMONTI PLATJA

    TRAMONTI PLATJA

     

    Amanida de tardor

    o

    Musclos al perfum d'all

    **

    Suquet de peix  i marisc

    **

    Postres del nostre rebost

    **

    Vi DO Empordà: 

    Petonets negre o Petonàs blanc

    Aigua i cafès

    35 €

    (amb reserva prèvia)

    Tel: 972 15 05 99

     

Contacte