Revetlla de Sant Joan

Gaudeix de la nit més curta de l'any!

Ja és aquí una de les nits més màgiques de l'estiu, la més curta de l'any i la que alhora s'allarga com cap altra: la Revetlla de Sant Joan.

Entre fogueres, música i rom cremat, tu decideixes com contemplar el meravellós espectacle de focs artificials; amb els peus a la fina sorra de qualsevol de les platges de la badia, a bord d'una de les diverses embarcacions recreatives que proposen l'alternativa de gaudir de l'exhibició pirotècnica des del mar o bé a la terrassa del Castell de la Trinitat, amb visita guiada nocturna, copa de cava i coca de Sant Joan incloses.

Un cop paït l'espectacular posada en escena, riu, canta i balla al ritme de la Banda del Drac, i aquells que vulgueu allargar més encara la nit, gaudiu d'una copa i balleu fins que els peus us diguin prou als pubs de la vila.

 

Programa

A les 21 h, al Castell de la Trinitat: Visita guiada nocturna amb copa de cava, coca de Sant Joan i vista dels focs artificials des del castell. Preu: 10€, menors de 7 anys gratuït. Cal fer reserva prèvia al 972 15 14 66.

A les 21:30 h a la plaça de Catalunya: Arribada de la Flama del Canigó i lectura del Manifest.

A les 22 h, a la platja de la Punta: Encesa de la foguera.

A les 22:30 h, a la platja de la Punta: Espectacle de focs artificials.

Tot seguit, a la plaça de Catalunya: Ball amb el conjunt la Banda del Drac.