Presentació

Benvinguts a Roses, una badia amb 3000 anys d’història.

Roses és una vila d’essència mediterrània i de marcada tradició turística i marinera. Està situada en un entorn natural únic, al nord de la Costa Brava, a menys de 30 km de la frontera francesa, a 65 km de Girona i a 160 km de Barcelona.

Els seus orígens es remuten al segle VIII aC amb l’arribada dels rodis i la fundació de la ciutat grega de Rodes. Aquests fets històrics han esdevingut les senyes d’identitat d’una vila moderna, culturalment activa i generosa fruït de la convivència amb altres pobles i civilitzacions, de les quals ens sentim molt orgullosos i satisfets

Us convidem a navegar per una vila plena d’encants i de noves sensacions per descobrir, tal com van fer fa més de 3000 anys els primers pobladors, on gaudir de la natura, de la cultura , del dolce far niente i de les tradicions és un privilegi a l’abast de tothom.

Si aconseguim que Roses us sedueixi per les postes de sol que s’hi contemplen, pel tarannà afable i hospitalari de la gent, pel llegat històric, per l'oferta turística, esportiva i gastronòmica, per la professionalitat en els serveis que ofereix i per les infinites possibilitats de lleure i oci, haurem assolit el nostre objectiu.

Sigueu benvinguts ! 

Contacte