Posta de sol de Roses

Posta de sol de Roses

En efecte: de Roses estant es poden veure les millors postes de sol d'aquest país (...) Hi ha res que s'assembli més a un ram de roses que una posta de sol a Roses? ¿Hi ha res que us produeixi una sensació més semblant, que us recordi la mateixa elegant presència confortable, luxosa i vaga que la que us produeix un gran ram de roses? (...) La mar i la terra esteses davant vostre semblen alçar-se i volen fer un arc que us exigeix tenir la vista alta.

...la tercera característica de Roses, que constitueix sens dubte el seu màxim encant: la d'estar la vila encarada a ponent. Això fa que les passejades del capvespre (...) permetin la contemplació de les postes de sol més prestigioses del país, les més grandioses i inoblidables.

Aquestes paraules de Josep Pla Casadevall, un dels principals escriptors en llengua catalana del segle XX, són una mostra del que representen les postes de sol de Roses per a les seves veïnes i visitants.

El far, el castell de la Trinitat, els ports esportiu i de pesca, el mirador del Puig Rom, el castrum visigòtic, els espigons o el passeig marítim són alguns dels indrets des d'on gaudir d'un espectacle sense filtres.

Etiqueteu les vostres fotos amb els hashtags #aRoses, #VisitRoses i #PostaDeSolRoses i sigueu part de la comunitat d'enamorats de les postes de sol de Roses.

Comparteix