GR92 Cala Montjoi - Cadaqués

Senderisme Costa Brava

Aquesta entretinguda ruta que ressegueix el GR92 durant el tram entre cala Montjoi i Cadaqués, transcorre pràcticament en la seva totalitat dins del Parc Natural del Cap de Creus.

Recorre algunes de les més espectaculars cales del nord de la Costa Brava, com ara cala Calitjàs, cala Pelosa o cala Jóncols.

Resseguirem el litoral del Parc Natural del Cap de Creus de cala en cala i creuarem l'impressionant cap Norfeu, tot dirigint-nos al petit poble de Cadaqués.

 

  • Avís legal

    Els senders són propostes per seguir un itinerari determinat. Les marques dels senders són exclusivament elements informatius que indiquen per on passa l’itinerari previst. Degut a la diversitat de situacions i circumstàncies que es poden donar, és materialment impossible garantir que aquesta senyalització romangui sempre intacta. Per tant, l'Ajuntament i/o aquelles entitats que poden tenir cura del manteniment dels senyals no es poden fer responsables dels danys i/o perjudicis que en cas de perdre’s o per qualsevol altre motiu puguin patir els usuaris dels itineraris senyalitzats.

    És per això que es recomana als usuaris dels itineraris senyalitzats que no es refiïn només dels senyals i que tant abans de la sortida com en el seu decurs tinguin el mapa i el GPS o la brúixola a mà, per tal de resoldre els eventuals problemes que es puguin presentar.

    També és important tenir en compte que quan se segueix un sender abalisat cal respectar escrupolosament les normes de circulació viària i de convivència de la societat, tant quan se circula per una pista, com per una carretera, com per la llera d’una riera.

    Els itineraris assenyalats als senders són merament informatius i, per tant, l'Ajuntament de Roses no es fa responsable dels accidents derivats de la pràctica de l'activitat per aquest senders i recomana efectuar-la amb l'equip i material adequats, tenint en compte les recomanacions anteriors.