Ruta del vi

 

El caràcter mediterrani de Roses es fa palès també en els productes de la terra, com el vi.

RUTA DEL VI – DO EMPORDÀ

L'Empordà ofereix paisatges de vinya impressionants. Vins que expressen tota l'essència del Mediterrani. Una cultura gastronòmica reconeguda a tot el món, amb una autèntica constel·lació d' estrelles Michelin i una oferta il·limitada de cuina casolana, fortament vinculada a la terra i als productes locals. També compta amb infraestructures hoteleres i turístiques de qualitat, vinculades al turisme de sol i platja, al turisme cultural, al turisme actiu i al turisme enogastronòmic juntament amb un ventall d'empreses d'activitats entorn al món del vi.

Roses és membre de la Ruta del Vi DO Empordà i participa activament en la promoció dels productors comarcals. Si us interessa el món del vi, reserveu-vos en especial el mes d'abril , en què celebrem el Festival Vívid i la Mostra del Vi de Roses.

Una altra excel·lent ocasió de conèixer els vins de l'Empordà és el Festival Sons del Món, que es celebra a l'estiu a diferents poblacions de l'Alt Empordà on es combinen els nostre vins amb bona música.

 

Comparteix