Ruta del vi

El caràcter mediterrani de Roses es fa palès també en els productes de la terra, com el vi.

RUTA DEL VI – DO EMPORDÀ

L'Empordà ofereix paisatges de vinya impressionants. Vins que expressen tota l'essència del Mediterrani. Una cultura gastronòmica reconeguda a tot el món, amb una autèntica constel·lació d' estrelles Michelin i una oferta il·limitada de cuina casolana, fortament vinculada a la terra i als productes locals. També compta amb infraestructures hoteleres i turístiques de qualitat, vinculades al turisme de sol i platja, al turisme cultural, al turisme actiu i al turisme enogastronòmic juntament amb un ventall d'empreses d'activitats entorn al món del vi.

Roses és membre de la Ruta del Vi DO Empordà i participa activament en la promoció dels productors comarcals. Si us interessa el món del vi, reserveu-vos en especial el mes d'abril , en què celebrem el Festival Vívid i la Mostra del Vi de Roses.

ACTIVITATS D'ESTIU

SONS DEL MÓN

El Festival Sons del Món és una combinació perfecte de música i vi, en diferents formats i ubicacions emblemàtiques de l'Alt Empordà. Els mateixos enòlegs us donaran a conèixer els seus millors vins. Molt recomanable!

VINIBUS 

Com a novetat, aquest any us proposem la visita en mini-bus a nou cellers de la comarca. Hi ha visites programades les tardes de dilluns a divendres amb sortida i retorn a Roses. Més informació i reserves a: reserves@estarriol.com - Tel: 616 28 55 49

Consulteu el calendari i horaris:- 

Programa Vinibus 2017

 

 

Comparteix