Conjunt Megalític

(3.000-2700 aC)
Bé Cultural d’Interès Nacional

Us convidem a viatjar en el temps: pujant per la carretera de Montjoi, dins del Parc Natural del Cap de Creus trobem les restes dels primers habitants coneguts de Roses. Es tracta d’un conjunt de monuments megalítics format per diferents dòlmens, menhirs, cistes i inscultures, entre els quals destaca per les seves dimensions el dolmen de la Creu d’en Cobertella, un dels monuments prehistòrics més grans de Catalunya, construït amb set immensos blocs de pedra col·locats verticalment i una llosa de coberta de més de divuit tones.
Els diferents monuments es visiten seguint un itinerari senyalitzat de poca dificultat per la muntanya. Descobriu-ne els secrets a les visites guiades.

 • Visita guiada

  Ruta guiada d’ aproximadament 2 kms que recorre els menhirs i dolmens més importants del municipi que es troben al turó de la Torre del Sastre, incloent el dòlmen de la Creu d’en Cobertella, el sepulcre de corredor més gran de Catalunya. Tota una aventura dins les carrerades, amb antigues parets de pedra seca i cabanes de pastor. 

  Durada aproximada: 3 hores

  Preu:7€ - menors de 7 anys gratuït

  Reserva prèvia al telèfon 972 15 14 66

  Grup mínim de 20 persones.

Contacte