Platja Salatar

Platja situada a la façana litoral de la urbanització del mateix nom, la qual ofereix un ventall ampli de locals comercials, lúdics, gastronòmics i d’allotjament. És una platja d’aproximadament 500 m de llargada, de sorra fina i d’aigües poc profundes i clares, això fa que sigui una de les platges amb més afluència d’usuaris. Darrera de la platja es troba el Passeig Marítim, on es poden realitzar un seguit d’activitats com passejar, anar en bicicleta o jugar a botxes, entre altres. Platja certificada, segons normativa europea EMAS i internacional ISO 14.001, juntament amb el Passeig Marítim, l'estiu de l'any 2003.

CARACTERÍSTIQUES:

Platja oberta
Platja urbana
Sorra
Passeig Marítim contigu
Qualitat de les aigües: molt bona

DIMENSIONS:

Superfície: 17.500 m2
500 metres x 35 metres

SERVEIS:

Abalisament de la zona de bany - Salvament i socorrisme - Rentapeus - Papereres - Neteja de la sorra i de les aigües - Informació de l’estat i qualitat de les aigües - Accés persones amb mobilitat reduïda - Passarel·les - Lloguer de gandules i para-sols – Escola de windsurf - Lloguer de patins - Xarxa de vòlei - Zona de fàcil aparcament no vigilat - Parada d’autobús

RESTA PROHIBIT:

Abocar i abandonar residus, tant a terra com a mar - Encendre foc - Acampar - Portar gossos - Fondejar als canals d’entrada i sortida d’embarcacions, patins i caiacs i a dins de les zones de bany. 

Contacte