Platja Canyelles Petites

La platja de Canyelles Petites o Canyelles és una platja residencial semiurbana que es localitza a la urbanització del mateix nom, a uns 3 km del nucli urbà de Roses, tot agafant la carretera que va des del Far a la platja de l’Almadrava. És una platja de sorra fina i color daurat, amb unes aigües transparents i de fons arenós, d’uns 350 metres de llargada per uns 25 metres d’amplada. Platja que gaudeix d’èxit entre els banyistes degut que es troba a recer de la Tramuntana.

Aquesta platja es va certificar l'any 2003 amb un sistema de Qualitat Ambiental EMAS i ISO 14.001.

CARACTERÍSTIQUES:

Platja semiurbana
Sorra fina
Platja tancada
Qualitat de les aigües: molt bona

DIMENSIONS:

Superfície: 9.250 m2
370 metres x 25 metres


SERVEIS:

Abalisament de la zona de bany - Salvament i socorrisme - Rentapeus - Papereres - Neteja de la sorra i de les aigües - Informació de l’estat i qualitat de l’aigua - Accés per persones amb mobilitat reduïda - Passarel·les – Hotel - Restaurants - Quioscos expenedors de begudes i gelats - Lloguer de gandules i para-sols - Lloguer de patins - Zona d’ancoratge d’embarcacions - Parada d’autobús

RESTA PROHIBIT:

Abocar i abandonar residus, tant a terra com a mar - Encendre foc -Acampar - Portar gossos - Fondejar als canals d’entrada i sortida d’embarcacions, patins i caiacs i a dins de les zones de bany.

Contacte