SUQUET DE PEIX DE ROSES

Tradicionalment, els pescadors de Roses cuinaven “Suquet de peix”. Un plat tan senzill com bullir peix acabat de pescar amb patates, ha experimentat una important evolució i, amb el pas del temps, aquesta recepta s’ha anat enriquint amb la incorporació de productes típicament mediterranis.

CAMPANYA GASTRONÒMICA DEL SUQUET DE PEIX 2017 - 2018

VENIU A TASTAR EL SUQUET DE PEIX AUTÈNTIC! 

Els restaurants adherits a la campanya “Suquet de peix de Roses” presenten diverses formes de cuinar aquest plat de pescadors tan tradicional, sempre acompanyats de vins elaborats sota la DO Empordà. Podeu consultar els restaurants de Roses on podeu tastar el Suquet de peix en el llistat següent: 

BISTRÓ DE MAR 

BITAKORA

CA LA VALERIA

CASA PACO

CAL NEGRE

EL MIRADOR DE L'ALMADRAVA

EL RACÓ DE LA LLEBRE

FALCONERA

LA CUINA D'EN NORAT

L'ESTROP

MAS BECH

PIKA PIKA BEACH

ROC-FORT

ROM

SALMARINA

SANTA LLÚCIA

 

 

 

FES EL TEU SUQUET!

Comparteix