Poseidon

CENTRE DE BUSSEIG POSEIDON

El centre de busseig Poseidon està en actiu des de l’any 1979. Fa sortides de submarinisme, habitualment per la zona del Parc Natural del Cap de Creus, extraordinària per la riquesa i diversitat de la seva vida submarina.
L’hivern hi ha la possibilitat de fer immersions amb trajo sec i també es poden adquirir o llogar equips de gran qualitat, com “Aqualung” dels quals en són representants.

HORARIS: El centre de busseig Poseidon està obert de manera continuada, de març a gener. El nostre horari habitual és: 09:30h – 13:00h i de 15:00h – 20:00h.

DIRECCIÓ: El centre de busseig POSEIDON el dirigeix BORIS MÖRKER.

EQUIP del centre de busseig POSEIDON:

1-BORIS MÖRKER, Instructor: VDST-CMAS***, FEDAS, Generalitat de Catalunya

2-BASTIAN MÖRKER, Instructor: PADI, Medic First Aid Instructor, Generalitat de Catalunya

3-MARC MÖRKER BUSQUETS, Guia de busseig

BORIS: Instructor Generalitat, instructor CMAS***. Us iniciarà en el submarinisme amb batejos i us podrà aconsellr sobre els dubtes que tingueu sobre el busseig. Ha escrit part de la guia de submarinisme sobre la zona “GUIA SUBAQUÀTICA DE LA COSTA BRAVA” – editorial PLANETA”. Demaneu-li que us faci algun dels seus dibuixos a la vostra llibreta d’immersió......

BASTIAN: Instructor Generalitat, Instructor PADI. Organitza els cursos de busseig per a principiants i especialitats de busseig. La seva paciència i coneixements us ajudaran en el vostre aprenentatge del submarinisme. Us explicarà anècdotes i històries de busseig i altres contes de por.....