Diving center Poseidon Roses

CENTRE DE BUSSEIG Diving center Poseidon Roses

El centre de busseig Diving center Poseidon Roses està en actiu des de l’any 1979. Fa sortides de submarinisme, habitualment per la zona del Parc Natural del Cap de Creus, extraordinària per la riquesa i diversitat de la seva vida submarina.
L’hivern hi ha la possibilitat de fer immersions amb equip sec i també es poden adquirir o llogar equips de gran qualitat, com “Aqualung” dels quals en són representants.

El centre de busseig Diving center Poseidon és un referent del 'submarinisme a la Costa Brava. Es complirà 50 anys des que Bernd i Bàrbara iniciessin el seu projecte vital POSEIDON ROSES. Pel que fa i amor cap a l'entorn terrestre i marí especialment de la COSTA BRAVA.

Durant aquests anys han passat pel nostre Centre de Busseig POSEIDON milers de practicants que ara són amics, compartint el nostre coneixement de el fons marí de la Reserva Natural del Cap de Creus i el seu entorn convertint el nostre Centre de Busseig en un punt de referència de submarinisme a la Costa Brava.

Amb el nostre vaixell POSEIDON hem realitzat centenars de sortides als punts de major interès com Cap Falconera, Cap Falcó, Cala Rustella, Punta de la Trayer, Punta de la Creu i Cap Norfeu entre d'altres.

DIRECCIÓ: El centre de busseig POSEIDON el dirigeix BORIS MÖRKER.