Els Blaus de Roses

ELS BLAUS DE ROSES

Descobreix amb Els Blaus de Roses els parcs Naturals de Cap de Creus i Illes Medes, navegant des de Roses a bord dels nostres moderns vaixells.

Els Blaus de Roses et farem conèixer el Parc Natural de Cap de Creus des del mar, un espai de gran bellesa situat a l’extrem nord de la Costa Brava.

La nostra empresa va néixer l’any 1992 i des de llavors hem anat modernitzant els nostres vaixells fins a adquirir el Catamarà de Súper Visió Submarina Aquarium II, un catamarà que és d’última generació, ben equipat i destinat a fer-te gaudir d’aquestes aigües transparents amb la seva flora i fauna d’aquesta costa tan bonica la Costa Brava Nord. El 2019 hem modernitzat la flota amb el vaixell monocasc CAP NORFEU I que substitueix el Tradicional Safari V.

Amb aquests Vaixells descobrirem les cales més boniques de Roses, com són: La Cala Murtra, Montjoi on hi trobem el famós restaurant de cuina molecular El Bulli del xef Ferran Adrià, la cala Rostella, Pelosa, Calitjàs, Lledoner, Joncols, així com també l’espectacular Cap Norfeu amb la cova Tamariu i El Gat (roca anomenada així per la seva forma). I amb el monocasc anirem fins el típic poble mediterrani CADAQUÉS, on va viure Salvador Dalí, i anirem fins la punta del Cap de Creus.

Però si el que voleu és visitar Cadaqués i el Cap de Creus ho podreu fer a bord del nostre vaixell tradicional “CAP NORFEU I”, un vaixell molt confortable i amb un encant molt mariner. A la Badia de Port Lligat hi trobarem la Casa-museu de Salvador Dalí i tot l’extrem del Cap de Creus us sorprendrà: la badia de Guillola, la cova de l’Infern, les illes Maça d’Oros i l’Encalladora.

Serveis
  • Turisme Familiar
    Si

Contacte

Comparteix