Don Pancho Roses -Creuers Turístics

Creuers Don Pancho és una empresa familiar fundada per Jordi Vila fa més de 30 anys, amb port base a Roses (Girona), una de les costes més belles del món segons National Geographic Travels © des del 2012.

Durant aquests anys, l'empresa ha anat creixent i millorant fins ara. Ens dediquem a fer excursions per així oferir a tothom l'oportunitat de conèixer les reserves marítim terrestre del Cap de Creus i les Illes Medes que conformen gran part de la costa brava.

Durant aquests anys, l'empresa ha anat creixent i millorant fins ara. La nostra tasca és crear records únics i inoblidables a tots els nostres passatgers, fer que gaudeixin una experiència única, visitant a bord del nostre vaixell els meravellosos racons que s'amaga entre els penya-segats, coves i cales dels nostres Parcs Naturals, (Cap de Creus i Illes) Medes)

Creuers Don Pancho ja ha aconseguit l'objectiu que porta perseguint des dels seus inicis. Ens sentim orgullosos en dir que tots i cadascun dels nostres passatgers, acaben el dia encantats i amb ganes de repetir-ho.

 

Serveis
  • Turisme Familiar
    Si