Cap d'any a Roses
Programació
- A les 00 h, campanades pirotècniques i focs artificials al passeig marítim
- A les 00:30 h, festa amb banda Neon i Adrià Giner DJ a la plaça de Frederic Rahola
Menús
-
Bodega Gallega
Entrants (per compartir)
Pop a la Gallega
Gambes a “l’ajillo”
Cloïsses en salsa verda
Pernil Ibèric
Plat principal (a escollir)
Parrillada de marisc (supl. 20€)
Llenguado a la meunière
Filet de vedella amb salsa d’Oporto
Pastís de Santiago
Sorbet de Marc de Cava
Reserves al: 617412691
Preu: 65€/persona (mínim dues persones)
Begudes no incloses -
Pasko's Balkan Grill
Còctel de Benvinguda
Rotllets de Salmó fumat farcit amb gambes
Llagostins a la Planxa banyats en oli d'oliva, all i julivert
Sorbet de Llimona
un descans reparador entre plats per rejovenir la gana
Filet de Vedella
el millor tall de carn amb salsa de formatge roquefort i selecció de patates i verdures frescos
Caprici de Tres
un final apropiat de tres capes de xocolata delicioses
Cafè
Cava i Raïms a Mitjanit
Bossa de Cotilló
Vi blanc, vi rosat, vi negre (DO Empordà), cava Oliveda Brut Nature
ENTRETENIMENT EN VIU amb Joan Bram fins a les 02 h - 03 h del matí de Cap d'Any!
Preu: 115€/persona
Horari: de 20h a 23:30
Reserves al 972 25 50 82 i a info@paskos.com -
Hostal Rom
Entreteniments
Snacks cruixents de benvinguda
Con d'Ensaladilla
Briqueta de Llagostí, suc del seu cap
Piruleta de Foie
Ravioli cruixent de Porc Ibèric
EntrantCòctel de Gambes
El peix
Suprema de Llobarro, salsa velouté amb safrà
La carn
Melós de Vedella a baixa temperatura, suc de la seva cocció
Postres
Royal de Xocolata i avellana
Preu: 89€* per persona (IVA inclòs)
*Inclou vins i cava, cafès, bossa de cotillò, raïm de la sort, brindis per l'any nouContacte per reserves
- reserva directa per web
- per correu electrònic: info@hostalrom.es
- telèfon (+34) 972 256181
-
Cal Chemita
Entremès especial: salmó fumat, pop a la planxa, ensalada russa, gambes, vol-au-vent i xarcuteria.
Costelles lacades i patates a la barbacoa
30 € per persona. Inclou torrons, raïms, copa de vi i de cava, cotilló i música.
Begudes a partir de mitjanit, a part
Reserves: 675 311 133. Montse
-
SUF
Entrants servits a taula
Assortits d’embotits, assortits de formatges, pa de coca amb tomàquet
Primer plat servit a taula
Amanida de formatge de cabra cruixent amb vinagreta de pinyons
Segon plat servit a taula
Melós de vedella guisat amb Parmentier de patata amb oli d’arbequina i de llimona
o orada sencera a la donostiarra
Postres
pastís de Sant Marc, neules, torrons i raïms de la sort
Vi blanc Vella Lola, vi negre Vella Lola, cava Brut Gran Amat, aigua
Cafès, infusions, gotes de licor (ratafia, conyac, whisky)
Bossa de cotilló
Preu per persona:
Sopar ball (menú a partir de les 21 h): 100 € (al reservar 40 € per persona)
Ball (Taula Bossa de cotilló i cava a partir de les 0 h): 40 € (en reservar 20 € per persona)
Reserves: al telèfon 659 543 969 i a/e sufderoses@gmail.com
-
Restaurant Roc Fort
Amanida amb formatge de cabra
o llamàntol
Turbot al forn
o magret d’ànec amb salsa de fruits vermells
Pastís de Cap d’Any
Sorbet de llimona
Aigua, vi de l’Empordà, cava Castell de Peralada Brut Reserva
Cafè, bossa de cotilló i raïms de la sort
Preu: 75 € per persona
Reserves al 972 25 73 74
-
Sa Brasa
Aperitiu
Sangria de cava
La Gilda Sa Brasa
Tàrtar de tonyina vermella
Coca de vidre amb tomàquet i pernil ibèric
Coca de vidre amb tomàquet i anxoves de l’Escala
Vol-au-vent de salmó i mascarpone
Entrant
Focaccia de cebes i vieires
Filet de gall de Sant Pere amb crema de marisc i gambes de Roses
Filet de vedella amb reducció pedro ximenes i raviolis de foie i figues
Mousse de xocolata amb taronja amarga i base d’avellanes cruixents
Vins i caves
Garoina
Pradorey Crianza
Cava Nit de Lluna Plena
Cafè, raïms de la sort i cotilló
Música i bar
Preu: 115 € (taula completa)
Reserves al 872 20 26 53