Cap d'any a Roses

Programació

  • A les 00 h, campanades pirotècniques i focs artificials al passeig marítim
  • A les 00:30 h, festa amb banda Neon i Adrià Giner DJ a la plaça de Frederic Rahola

 Menús

  • Bodega Gallega

    Entrants (per compartir)

    Pop a la Gallega
    Gambes a “l’ajillo”
    Cloïsses en salsa verda
    Pernil Ibèric

    Plat principal (a escollir)
    Parrillada de marisc (supl. 20€)
    Llenguado a la meunière
    Filet de vedella amb salsa d’Oporto

    Pastís de Santiago
    Sorbet de Marc de Cava

    Reserves al: 617412691
    Preu: 65€/persona (mínim dues persones)
    Begudes no incloses

     

     

  • Pasko's Balkan Grill

     

    Còctel de Benvinguda
    Rotllets de Salmó fumat farcit amb gambes
    Llagostins a la Planxa banyats en oli d'oliva, all i julivert
    Sorbet de Llimona
    un descans reparador entre plats per rejovenir la gana

    Filet de Vedella
    el millor tall de carn amb salsa de formatge roquefort i selecció de patates i verdures frescos

    Caprici de Tres
    un final apropiat de tres capes de xocolata delicioses

    Cafè
    Cava i Raïms a Mitjanit
    Bossa de Cotilló
    Vi blanc, vi rosat, vi negre (DO Empordà), cava Oliveda Brut Nature

    ENTRETENIMENT EN VIU amb Joan Bram fins a les 02 h - 03 h del matí de Cap d'Any!

    Preu: 115€/persona
    Horari: de 20h a 23:30
    Reserves al 972 25 50 82 i a info@paskos.com

     

     

  • Hostal Rom

    Entreteniments


    Snacks cruixents de benvinguda
    Con d'Ensaladilla
    Briqueta de Llagostí, suc del seu cap
    Piruleta de Foie
    Ravioli cruixent de Porc Ibèric

    Entrant

    Còctel de Gambes

     

    El peix

    Suprema de Llobarro, salsa velouté amb safrà

     

    La carn

    Melós de Vedella a baixa temperatura, suc de la seva cocció

    Postres

    Royal de Xocolata i avellana

     

    Preu: 89€* per persona (IVA inclòs)
    *Inclou vins i cava, cafès, bossa de cotillò, raïm de la sort, brindis per l'any nou

     

    Contacte per reserves

    - reserva directa per web

    - per correu electrònic: info@hostalrom.es

    - telèfon (+34) 972 256181

     

     

  • Cal Chemita

    Entremès especial: salmó fumat, pop a la planxa, ensalada russa, gambes, vol-au-vent i xarcuteria.

    Costelles lacades i patates a la barbacoa

    30 € per persona. Inclou torrons, raïms, copa de vi i de cava, cotilló i música.

     

    Begudes a partir de mitjanit, a part

     

    Reserves: 675 311 133. Montse

     

  • SUF

    Entrants servits a taula

    Assortits d’embotits, assortits de formatges, pa de coca amb tomàquet

     

    Primer plat servit a taula

    Amanida de formatge de cabra cruixent amb vinagreta de pinyons

     

    Segon plat servit a taula

    Melós de vedella guisat amb Parmentier de patata amb oli d’arbequina i de llimona

    o orada sencera a la donostiarra

     

    Postres

    pastís de Sant Marc, neules, torrons i raïms de la sort

     

    Vi blanc Vella Lola, vi negre Vella Lola, cava Brut Gran Amat, aigua

     

    Cafès, infusions, gotes de licor (ratafia, conyac, whisky)

     

    Bossa de cotilló

     

    Preu per persona:

     

    Sopar ball (menú a partir de les 21 h): 100 € (al reservar 40 € per persona)

    Ball (Taula Bossa de cotilló i cava a partir de les 0 h): 40 € (en reservar 20 € per persona)

     

    Reserves: al telèfon 659 543 969 i a/e sufderoses@gmail.com

     

     

     

     

  • Restaurant Roc Fort

    Amanida amb formatge de cabra

    o llamàntol

     

    Turbot al forn

    o magret d’ànec amb salsa de fruits vermells

     

    Pastís de Cap d’Any

    Sorbet de llimona

     

    Aigua, vi de l’Empordà, cava Castell de Peralada Brut Reserva

     

    Cafè, bossa de cotilló i raïms de la sort

     

    Preu: 75 € per persona

     

    Reserves al 972 25 73 74

     

     

     

     

     

  • Sa Brasa

    Aperitiu

    Sangria de cava

    La Gilda Sa Brasa

    Tàrtar de tonyina vermella

    Coca de vidre amb tomàquet i pernil ibèric

    Coca de vidre amb tomàquet i anxoves de l’Escala

    Vol-au-vent de salmó i mascarpone

     

    Entrant

    Focaccia de cebes i vieires

     

    Filet de gall de Sant Pere amb crema de marisc i gambes de Roses

    Filet de vedella amb reducció pedro ximenes i raviolis de foie i figues

    Mousse de xocolata amb taronja amarga i base d’avellanes cruixents

     

    Vins i caves

    Garoina

    Pradorey Crianza

    Cava Nit de Lluna Plena

     

    Cafè, raïms de la sort i cotilló

     

    Música i bar

    Preu: 115 € (taula completa)

    Reserves al 872 20 26 53

     

     

     

Comparteix