Xerrada/Taller: Alimentació complementària Baby Led Weaning

Després de l’èxit i de la bona acollida que van tenir les activitats que l’Associació MaRoNeS va organitzar per a celebrar el Dia Mundial de la Lactància Materna el passat mes d’octubre, les seves impulsores han organitzat, aquesta vegada, una xerrada/taller sobre Baby Led Weaning (BLW).

El Baby Led Weaning, conegut per les sigles BLW, és la introducció de l’alimentació complementària sense triturats i de manera respectuosa. La xerrada, que anirà a càrrec de Marta Meléndez d’Eco-Mama, començarà a les 10:30h al hall del Teatre de Roses i parlarà sobre què és el BLW, com començar amb el mètode, normes bàsiques de seguretat a tenir en compte, aliments a evitar, avantatges i inconvenients, etc.

La xerrada va destinada principalment a famílies amb nadons que estiguin a punt de començar amb l’alimentació complementària, a dones embarassades, a persones que estiguin a càrrec de nens entre els sis mesos i els dos anys, ja siguin avis/es, educadors/es de llars d’infants, mares de dia, pediatres, infermers/es pediàtrics, etc. i, en general, a totes les persones interessades amb el tema. A més, els més petits de la família són benvinguts.

Per assistir a la xerrada no cal cap inscripció prèvia i s’ha optat per a fer taquilla inversa, que significa que cadascú fa un donatiu anònim de la quantitat que li sembli al final de la xerrada.

Durant el matí, també es presentaran les dues paneres de MaRoNeS en les que hi han col·laborat una gran quantitat d’establiments de Roses i dels voltants i es sortejaran amb la loteria de El Niño del dia de Reis. Les persones interessades també es podran fer sòcies de MaRoNeS, comprar marxandatge de l’associació, fer donatius, etc.

A càrrec de Marta Meléndez

Ho organitza: Associació Marones

Per a més informació:

MaRoNeS: Grup de suport a l'alletament matern i a la criança Associació que promou la lactància materna i una criança conscient. 

MaRoNeS Facebook: @maronesroses

Instagram: @maronesassociacio

Comparteix