Teatre: Solitudes

Teatre: Solitudes

De la Cia. Kulunka Teatre

Dissabte 5 de desembre, a les 20 h, al Teatre Municipal

La companyia Kulunka Teatre ens brinda Solitudes, el seu segon muntatge després de l'exitós André i Dorine. És una història emotiva que combina, de forma magistral, la gravetat amb el somriure, que commou, sorprèn i emociona.

Un ancià, la principal il·lusió del qual, en la vida, era jugar a les cartes amb la seva dona, enviuda sobtadament. La seva família, fill i neta, es fan càrrec d'ell. Malgrat esforçar-se de la millor manera de què són capaços, l'atenen però no l'acompanyen. L'avi no aconsegueix fer-los entendre que l'únic que necessita és companyia, encara que sigui jugant a les cartes tal com ho solia fer. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar amb qui jugar i troba, com a única companya, una prostituta primerenca. El descobriment, per part del fill, de la prostituta a casa desencadenarà una sèrie d'esdeveniments crucials en la vida d'aquests tres personatges.

Aparentment, és una història senzilla, però plena de metàfores i de reflexions sobre les relacions humanes, la necessitat d'afecte i la incomunicació, i sobre en quina mesura els nostres prejudicis són capaços d'impossibilitar la felicitat d'altres persones i, per descomptat, la nostra.

Direcció: Iñaki Rikarte
Actors: Garbiñe Insáusti, Jose Dault, Edu Cárcamo

Entrada: 15 €
Ho organitza: Ajuntament de Roses
Durada: 80 minuts

Comparteix