Teatre: Fairfly

SUSPÈS

Quatre amics intenten organitzar-se després que l'empresa on treballen els comuniqui l'obertura d'un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però, de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixessin estar i intentessin convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere?
En un intent de maquillar les xifres de l'atur i acabar definitivament amb la consciència de classe, govern i mercat s'han unit per intentar demostrar que, si la nostra vida professional és precària, infeliç i insatisfactòria, és només per culpa de la nostra falta de “cultura emprenedora”. Per això, mentre es liberalitzen els acomiadaments i es retallen els drets laborals, proliferen les campanyes d'ajut a les empreses emergents i els eslògans motivacionals com ara “Surt a complir el teu somni” o “Sigues el teu propi cap”.

Direcció: Israel Solà

Intèrprets: Queralt Casasayas, Xavi Francés, Aitor Galisteo-Rocher, Vanessa Segura / Esther López

Escenografia, vestuari i il·luminació: Albert Pascual

Producció executiva: La Calòrica

Entrada: 15 €

Entrada reduïda: 10 € (amb la compra conjunta de l’espectacle Els Ocells, de la mateixa companyia, que tindrà lloc l'1 de maig a la sala La Cate de Figueres. Cal presentar les dues entrades el dia de l’espectacle)

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Durada: 80 minuts


COMPRA LA TEVA ENTRADA

Comparteix