Taller: La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat

La cuina del mar que arriba: el canvi climàtic al nostre plat
 
Els xefs dels restaurant Sumac i Escalam ens mostraran com es poden elaborar receptes amb espècies termòfiles, contribuint així a la valorització d'espècies que cada cop són més habituals en les captures degut al canvi climàtic (espècies anomenades "termòfiles" en terminologia científica) i que tenen actualment un valor de mercat baix o nul. La disminució de les captures d'espècies tradicionals més preuades com la sardina i el lluç (que justament són les d'aigües més fredes) ha fet reduir la disponibilitat d'aquestes espècies tradicionals i és per aquest motiu que les espècies termòfiles poden ser fonts alternatives o complementàries de peix.   
 
Horari:
10.00h Showcooking amb en Jordi Dalmau del Restaurant.Sumac
12.00h Showcooking amb en Pere Sanés del Restaurant l’Escalam
 
Lloc: Aula gastronòmica (Enllaç: https://goo.gl/maps/54x9pAAVBU2iwZmn9)
 
Inscripcions: Al telèfon i/o Whatsapp: 618545874 o via web https://forms.gle/n4fL4oeEAb6tjhBQ7. Places limitades.

 

 

Comparteix