Concert Jove Orquestra de Figueres

La Jove Orquestra de Figueres (JOF) és un espai d'aprenentatge orquestral a disposició dels joves estudiants de música de les comarques gironines. D'ençà l'any 1987 molts joves instrumentistes han realitzat els seus estudis orquestrals a la JOF. Dins d'un marc de potenciació integral del jove i amb l'objectiu d'estimular la seva sensibilització musical, els joves realitzen un treball pedagògic sota el guiatge d'un equip tècnic professional i el suport d'un equip gestor de mares i pares.

Creada inicialment per Joventuts Musicals de Figueres, actualment és una entitat independent sense ànim de lucre amb més de seixanta joves músics entre els 8 i els 25 anys, distribuïts en quatre seccions, Indika, Juncària, Tramuntana i Ficaris segons els nivells i les edats. Al llarg d'aquests anys han passat per l'orquestra quasi un miler de joves instrumentistes, molts dels quals han esdevingut reconeguts professionals.

Ha enregistrat sis CDs amb obres d'encàrrec propi, com La Cançó del Mussol de Miquel Sunyer i Encanteri de les Bruixes de Xavier Benguerel i la Suite del Mestre Armer composta per Albert Gumí, que ha estat un dels directors de la JOF i que actualment gaudeix d'un prestigi internacional indiscutible.

Direcció: Jordi Piccorelli i Mercè Miró

Entrada: 8 €
Ho organitza: Jove Orquestra de Figueres

Descomptes: Per aquest espectacle no hi hauran descomptes


COMPRA LA TEVA ENTRADA

Comparteix