Allotjament a l'hotel Terraza i nit de vins a Sant Pere de Rodes

Dissabte 27 d'abril - Diumenge 28 d'abril

Reserves al web https://vivid.costabrava.org/

Us proposem allotjar-vos a l’Hotel Terraza de Roses, al costat del mar la nit del dissabte 27 d’abril i participar a l’activitat ‘Nit de vins a Sant Pere de Rodes amb Pep Nogué i Girona Excel·lent’.

La proposta inclou una nit d’allotjament doble a l’Hotel Terraza més dues entrades pel tast de vins amb aquestes opcions: -Habitació confort – 126 € (*) -Habitació confort superior – 145 € (*) -Habitació doble vista mar – 160 € (*) (*)Preu per a dues persones

Nit de vins a Sant Pere de Rodes amb Pep Nogué

Viu una nit de vins a Sant Pere de Rodes i descobreix el passat vitivinícola del monestir, les curiositats del vi medieval i com la vinya dels monjos va marcar el paisatge del Cap de Creus. A les terrasses del monestir, Pep Nogué realitzarà un tast de vins i productes amb el segell de Girona Excel·lent, oferint la seva visió personal del monestir i el Cap de Creus a través dels sentits. Una experiència enogastronòmica única.

Qui ho desitgi pot allargar la vetllada i quedar-se al restaurant del monestir, que oferirà sopars d’estiu sota les estrelles. Per quedar-se a sopar cal fer reserva prèvia al 972 194 233 o al 610 310 073.

Comparteix